Atelierul de Parinti cu Urania Cremene

Conferinta de parenting cu Urania Cremene : Cum gestionam conflictele intre frati, surori si alti copii

Unul vrea mingea, altul tipa ca este a lui 
Cum le rezolvam pe amandoua?

Mulţi părinţi vor ca micuţii lor să se iubească şi să fie cei mai buni prieteni. Şi-ar dori ca cel mic sau mare deja, să ştie să împartă sau să negocieze politicos jucăriile.

Ne-am dori cu toţii să avem copii care să ştie să gestioneze un conflict, să ştie când să câştige şi când să piardă, cand să plece de lângă un alt copil unde nu se simte in siguranta, sau să ceară ajutor.

Noi nu ne putem determina copiii să facă nici unul din lucrurile acestea. Insa sta in mana noastra să îi învăţăm cum să se înţeleagă cu oamenii/copiii care sunt diferiţi de ei şi cum să trăiască sau să muncească în mod constructiv mai târziu, viitorii colegi.

Pe măsură ce copiii învaţă cum să treacă peste deosebirile dintre ei în mod respectuos au mai puţine conflicte cu fraţii lor/alţi copii şi dezvoltă în mod natural sentimente de prietenie şi de toleranţă pentru alţii de vârsta lor.

Felul în care îi învăţăm să-şi rezolve conflictele când sunt copii îi va ajuta enorm pe parcursul vietii lor de adult. Astfel ei pot invata de la noi:

• Să aibă convingeri sănătoase legate de ce este un conflict şi cum se poate rezolva acesta
• Să asculte de nevoile celuilalt.
• Să îşi respecte diferenţele.
• Să înveţe cum sa-si rezolve neînţelegerile cu ceilalţi (fraţi, colegi, copiii din parc) în mod respectuos, chiar dacă nu devin niciodată prieteni apropiaţi.
• Să aibă încredere în ei şi să nu devină victime sau bătăuşi.

Participand la conferinta Uraniei Cremene din 13 mai 2014, vei alfa si vei intelege:

- Cum să gestionezi conflictele între copilul tău şi alţi copii
- Cand să intervii
- Cum să intervii
- Câteva principii şi reguli care ar putea să te ajute să înveţi copilul cum să gestioneze singur conflictele, în viitor
- Cele mai frecvente motive de conflict între copii
- Spaţiul personal, teritoriul şi camera proprie
- Proprietate şi împărţire: se împarte chiar totul? Câteva reguli
- Parcul, ceilalţi copii şi jucăriile mele - ale celorlalţi
- Pâra şi ciondăneala între copii. Cum gestionăm asta?
- Batjocura şi graniţa cu bullying-ul
- Bătăuşii şi victimele. Cum rupi acest cerc vicios?
- Trântele şi luptele fizice: până unde joaca este joacă?

Evenimentul se adresează în egală măsura părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, dar si celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi şi, nu în ultimul rând, bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.

Conferinţa se bazează pe metodologia Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor.

Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est. Toţi părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil.

Data si ora evenimentului: 13 mai, ora 18:30
Durata evenimentului : 2, 5 ore

Taxa de participare:
60 lei de persoană pana pe 27 aprilie 2014
80 lei de persoana pana pe 10 mai 2014
90 lei de persoana in ziua evenimentului

Locul de desfăşurare: CAPITAL PLAZA HOTEL, Blvd Iancu de Hunedoara, nr. 54, Sector 1, Sala Ion Mincu. Participarea la conferinţă presupune achitarea în prealabil a taxei de înscriere. Aceasta se poate achita cash la sediul Lumea lui MOMO din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sau online pewww.iabilet.ro. Validarea înscrierii se face printr-un email la lumealuimomo@gmail.com, odată cu confirmarea plăţii. Detalii la telefon: 0723.565.113

Evenimentul este realizat in parteneriat media cu: 
Itsy Bitsy, www.Gokid.ro, www.suntparinte.ro, www.melc-cotobelc.ro, www.b24kids.blogspot.ro, www.copilul.ro, www.urbankid.ro,  www.gradinite.com si calea lactee (bogdanadobre.ro)

24-26 aprilie 2014
29-31 mai 2014

Curs intensiv de PARENTING Parent's Toolshop
cu Urania Cremene

Sunt parintele tau si imi pasa. Imi pasa cine esti, ce simti si ce iti doresti sa devii. Te iubesc neconditionat si te sustin in alegerile tale. Vreau sa te cunosc mai bine, vreau sa evoluez odata cu tine, sa pasesti in viata ta cu incredere oferindu-ti sprijinul de care ai nevoie. Vreau sa invat de la tine, vreau sa invat sa ma joc din nou, sa privesc viata cu optimism si bucurie, cu toleranta, intelegere si acceptare, vreau sa te incurajez sa te exprimi liber, asumandu-mi si eu libertatea mea. Vreau sa cresc ca sa te pot creste!


Copiii vin la pachet cu iubirea, insa meseria de parinte se invata. E un proces care incepe in prima zi, se reinnoieste pe parcurs si nu se opreste niciodata. 

Si pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea intrebarilor si cautarilor tale, te invitam  la Cursul de parenting  licenţiat în România de Parent’s Tooshop SUA, oferit de Parenting cu Urania Cremene la Lumea lui MOMO. 

Iti oferim un plan de parenting eficient si echilibrat, care îţi va reduce frustrarea, îţi va oferi răbdare şi încredere astfel incat vei obtine cooperare, nu obedienta din partea copilului tau.

De mai bine de 25 de ani metodologia combina perfect tehnicile de parenting cu know-how-ul de leadership si coaching! 

96% dintre participanti au spus ca au invatat lucruri valoroase, 100% ar recomanda cursul si altora!!

Ce iti oferim fata de alte proiecte similare? 
 • Preventia problemelor comportamentale 
 • Disciplina, Imbunatatirea relatiilor in familie
 • Stress management 
 • Pachetul complet de solutii care se pot aplica imediat si cu rezultate pe termen scurt si termen lung 
In plus:

• Vei creste increderea de sine, atat a copilului, cat si a ta, ceea ce creste motivatia interna de a face lucruri.
• Vei obtine cooperarea copilului, fara testari, mite, bonusuri sau jocuri de putere Iti vei putea invata copilul sa devinda independent si responsabil, renuntand treptat la control Iti vei putea invata copilul sa-si rezolve singur problemele si sa ia decizii responsabile, fara sa fii nevoit sa-l salvezi de fiecare data
• Te va ajuta, pe tine si pe copilul tau, sa fiti calmi in fata situatiilor dificile, fara crize si trantit usi.
• Vei sti sa comunici asertiv despre valorile tale, reguli, asteptari si ingrijorari, fara a tine prelegeri, fara a ameninta sau a da vina pe altii, astfel incat copiii sa-ti asculte si sa-ti respecte nevoile
• Vei intelege ce se afla in spatele comportamentelor negative, cum sa le previi si cum sa le rezolvi, in functie de situatie.
• Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplina, fara a pedepsi.
• Vei creste sentimentul de “Impreuna” in cadrul familiei tale, unde fiecare va sti care-i este rolul 


"Workshopurile Uraniei sunt pline de umor si extrem de relaxante. Nu am discutat despre concepte de parenting in general  ceea ce am experimentat la alt curs de parenting, ci am invatat practic ce sa facem si ce sa spunem in situatii specifice. Am recomdandat acest workshop tuturor celor pe care-i cunosc si care au copii. De cand am fost la acest workshop, am rezolvat o problema foarte spinoasa pentru mine si familia mea: somnul copilului meu de 3 ani." Multumesc! Gabriela Iliescu, manager de Resurse Umane, mama a unui baietel de 3 ani

CURSUL SE VA DESFASURA PE DURATA A TREI ZILE ASTFEL: 
joi            17.00-21.00
vineri         9.00-18.00
sambata     9.00-13.00  

PACHETUL DE CURS INCLUDE:
- manualul de 450 pagini format A4, care a stat la baza cursului 
- doua ore de consiliere parentala unu-la-unu in 3 luni de la terminarea cursului 
- cafea, ceai, apa & cookies, masa de pranz
- un voucher cu 10% reducere la urmatorul workshop pe care il puteti face cadou oricui doriti
- 50% reducere din costul de baza (900 lei) pentru al doilea parinte inscris, bona sau bunic/bunica.

COSTURI SI PLATA 

Costul de baza al intregului pachet de curs este 900 de lei. In functie de data inscrierii si modalitatea de plata, va oferim urmatoarele facilitati:

PLATA INTEGRALA

-  750 lei, pentru inscriere si plata, pana la data de 31 martie 2014
 - 800 lei, pentru inscriere si plata, pana la data de 14 aprilie 2014
-  900 lei , pentru inscriere si plata pana la data de 24 aprilie 2014 
 (pret unic!) 700 lei pentru toti clientii MOMO indiferent de data inscrierii
50% reducere din costul de baza (900 lei) pentru al doilea parinte sau un alt membru apropiat al familiei (bunica/bona)PLATA IN RATE: 1000 de lei (400 lei avans, diferenta in 2 rate egale a cate 300 lei fiecare)

Inscrierile se fac la lumealuimomo@gmail.com si se confirma odata cu inregistrarea platii. 

Plata se poate face integral, in limita locurilor disponibile, astfel:
 • cash la sediul Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1
 • transfer bancar in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele dumneavoastra si cursul pentru care va inscrieti.
Contacteaza-ne la lumealuimomo@gmail.com, tel 0723.565.113 pentru a stabili cum este cel mai convenabil pentru tine!

Ce ne-au impartasit parintii participanti la acest curs:
"Am fost foarte sceptica cu privire la acest curs si am amanat aproape 2 ani sa particip la unul. Nu mi se parea ca am nevoie sa ma invete cineva cum sa-mi cresc copilul, asa ca am fost practic tarata de o prietena de-a mea la acest workshop. Acum sunt foarte frustrata ca nu l-am facut mai devreme! Mi s-a potrivit manusa si foarte multe lucruri s-au schimbat in bine de 6 luni incoace, in relatia cu amandoi copiii mei"" Mihaela Constantin, reprezentant medical, mama a unei fetite de 9 ani si a unui baietel de 7 ani.

"Sunt tata de week-end de cand fetita mea avea mai putin de 2 ani, cand eu si cu mama ei ne-am despartit. Acum are 6 si foarte multi ani n-am stiut sa relationez cu ea, n-am inteles nevoile ei si nici cum sa raspund foarte multor situatii pe care eu le consideram fara iesire. O sunam pe mama ei de cateva ori pe zi si o intrebam ce sa fac. Acum totul imi este mult mai clar si am convingerea ca tot ceea ce am invatat ma va ajuta sa fiu cu adevarat tata pentru Miruna" Sorin Videlea, vicepresedinte a unei companii multinationale, tata al unei fetite de 6 ani

"Mi-am raspuns la foarte multe intrebari si Urania a facut toate conceptele cat se poate de clare si de usor de aplicat. Am invatat mult si de la ceilalti parinti. A fost o experienta grozava si chiar cred ca orice parinte ar trebui sa treaca cel putin o data printr-un astfel de seminar. Baietii mei sunt adolescenti si relatia cu ei devenise critica in multe zone. Am inteles ce sa fac si cum sa fac lucrurile diferit, chiar daca nu ma asteptam ca efortul depus sa fie la mine˝credeam ca problema e la ei! Mara Niculae, ziarist, mama a doi baieti de 12 si 15 ani 

"Relatia cu copiii sotiei mele a fost intotdeauna tensionata. N-am avut copii pana acum 2 ani si m-am trezit tata pentru doi copii deja mari. N-am stiut sa comunic cu ei, n-am stiut sa ma joc cu ei, n-am inteles de ce ma priveau ca pe un intrus. Dupa mai putin de 3 luni de la participarea la acest curs, Cristina, care acum are 10 ani, mi-a lasat un biletel pe perna: iti multumesc ca m-ai ascultat aseara . Te iubesc. Mi-au dat lacrimile˝ Multumesc pentru tot ceea ce am invatat. Acum suntem in sfarsit pe cale sa ne construim o adevarata familieďż˝. Cristian Madgearu, director de service auto, tata al unei fete de 10 ani si al unui baiat de 6 ani.


29 - 31 mai 2014
Curs intensiv de PARENTING Parent's Toolshop
cu Urania Cremene


Sunt parintele tau si imi pasa. Imi pasa cine esti, ce simti si ce iti doresti sa devii. Te iubesc neconditionat si te sustin in alegerile tale. Vreau sa te cunosc mai bine, vreau sa evoluez odata cu tine, sa pasesti in viata ta cu incredere oferindu-ti sprijinul de care ai nevoie. Vreau sa invat de la tine, vreau sa invat sa ma joc din nou, sa privesc viata cu optimism si bucurie, cu toleranta, intelegere si acceptare, vreau sa te incurajez sa te exprimi liber, asumandu-mi si eu libertatea mea. Vreau sa cresc ca sa te pot creste!

Copiii vin la pachet cu iubirea, insa meseria de parinte se invata. E un proces care incepe in prima zi, se reinnoieste pe parcurs si nu se opreste niciodata. 

Si pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea intrebarilor si cautarilor tale, te invitam  la Cursul de parenting  licenţiat în România de Parent’s Tooshop SUA, oferit de Parenting cu Urania Cremene la Lumea lui MOMO. 

Iti oferim un plan de parenting eficient si echilibrat, care îţi va reduce frustrarea, îţi va oferi răbdare şi încredere astfel incat vei obtine cooperare, nu obedienta din partea copilului tau.


Iti oferim un plan de parenting eficient si echilibrat, care îţi va reduce frustrarea, îţi va oferi răbdare şi încredere astfel incat vei obtine cooperare, nu obedienta din partea copilului tau.

De mai bine de 25 de ani metodologia combina perfect tehnicile de parenting cu know-how-ul de leadership si coaching! 

96% dintre participanti au spus ca au invatat lucruri valoroase, 100% ar recomanda cursul si altora!!

Ce iti oferim fata de alte proiecte similare? 
 • Preventia problemelor comportamentale 
 • Disciplina, Imbunatatirea relatiilor in familie
 • Stress management 
 • Pachetul complet de solutii care se pot aplica imediat si cu rezultate pe termen scurt si termen lung 
In plus:

• Vei creste increderea de sine, atat a copilului, cat si a ta, ceea ce creste motivatia interna de a face lucruri.
• Vei obtine cooperarea copilului, fara testari, mite, bonusuri sau jocuri de putere Iti vei putea invata copilul sa devinda independent si responsabil, renuntand treptat la control Iti vei putea invata copilul sa-si rezolve singur problemele si sa ia decizii responsabile, fara sa fii nevoit sa-l salvezi de fiecare data
• Te va ajuta, pe tine si pe copilul tau, sa fiti calmi in fata situatiilor dificile, fara crize si trantit usi.
• Vei sti sa comunici asertiv despre valorile tale, reguli, asteptari si ingrijorari, fara a tine prelegeri, fara a ameninta sau a da vina pe altii, astfel incat copiii sa-ti asculte si sa-ti respecte nevoile
• Vei intelege ce se afla in spatele comportamentelor negative, cum sa le previi si cum sa le rezolvi, in functie de situatie.
• Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplina, fara a pedepsi.
• Vei creste sentimentul de “Impreuna” in cadrul familiei tale, unde fiecare va sti care-i este rolul 


"Workshopurile Uraniei sunt pline de umor si extrem de relaxante. Nu am discutat despre concepte de parenting in general  ceea ce am experimentat la alt curs de parenting, ci am invatat practic ce sa facem si ce sa spunem in situatii specifice. Am recomdandat acest workshop tuturor celor pe care-i cunosc si care au copii. De cand am fost la acest workshop, am rezolvat o problema foarte spinoasa pentru mine si familia mea: somnul copilului meu de 3 ani." Multumesc! Gabriela Iliescu, manager de Resurse Umane, mama a unui baietel de 3 ani

CURSUL SE VA DESFASURA PE DURATA A TREI ZILE ASTFEL: 
joi            17.00-21.00
vineri         9.00-18.00
sambata     9.00-13.00  

PACHETUL DE CURS INCLUDE:
- manualul de 450 pagini format A4, care a stat la baza cursului 
- doua ore de consiliere parentala unu-la-unu in 3 luni de la terminarea cursului 
- cafea, ceai, apa & cookies, masa de pranz
- un voucher cu 10% reducere la urmatorul workshop pe care il puteti face cadou oricui doriti
50% reducere din costul de baza (900 lei) pentru al doilea parinte inscris, bona sau bunic/bunica.

COSTURI SI PLATA 

Costul de baza al intregului pachet de curs este 900 de lei. In functie de data inscrierii si modalitatea de plata, va oferim urmatoarele facilitati:

PLATA INTEGRALA

-  750 lei, pentru inscriere si plata, pana la data de 31 aprilie 2014
 - 800 lei, pentru inscriere si plata, pana la data de 14 mai 2014
-  900 lei , pentru inscriere si plata pana la data de 24 mai 2014 
 (pret unic!) 700 lei pentru toti clientii MOMO indiferent de data inscrierii
50% reducere din costul de baza (900 lei) pentru al doilea parinte sau un alt membru apropiat al familiei (bunica/bona)PLATA IN RATE: 1000 de lei (400 lei avans, diferenta in 2 rate egale a cate 300 lei fiecare)

Inscrierile se fac la lumealuimomo@gmail.com si se confirma odata cu inregistrarea platii. 

Plata se poate face integral, in limita locurilor disponibile, astfel:
 • cash la sediul Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1
 • transfer bancar in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele dumneavoastra si cursul pentru care va inscrieti.
Contacteaza-ne la lumealuimomo@gmail.com, tel 0723.565.113 pentru a stabili cum este cel mai convenabil pentru tine!

Ce ne-au impartasit parintii participanti la acest curs:


"Am fost foarte sceptica cu privire la acest curs si am amanat aproape 2 ani sa particip la unul. Nu mi se parea ca am nevoie sa ma invete cineva cum sa-mi cresc copilul, asa ca am fost practic tarata de o prietena de-a mea la acest workshop. Acum sunt foarte frustrata ca nu l-am facut mai devreme! Mi s-a potrivit manusa si foarte multe lucruri s-au schimbat in bine de 6 luni incoace, in relatia cu amandoi copiii mei"" Mihaela Constantin, reprezentant medical, mama a unei fetite de 9 ani si a unui baietel de 7 ani.

"Sunt tata de week-end de cand fetita mea avea mai putin de 2 ani, cand eu si cu mama ei ne-am despartit. Acum are 6 si foarte multi ani n-am stiut sa relationez cu ea, n-am inteles nevoile ei si nici cum sa raspund foarte multor situatii pe care eu le consideram fara iesire. O sunam pe mama ei de cateva ori pe zi si o intrebam ce sa fac. Acum totul imi este mult mai clar si am convingerea ca tot ceea ce am invatat ma va ajuta sa fiu cu adevarat tata pentru Miruna" Sorin Videlea, vicepresedinte a unei companii multinationale, tata al unei fetite de 6 ani

"Mi-am raspuns la foarte multe intrebari si Urania a facut toate conceptele cat se poate de clare si de usor de aplicat. Am invatat mult si de la ceilalti parinti. A fost o experienta grozava si chiar cred ca orice parinte ar trebui sa treaca cel putin o data printr-un astfel de seminar. Baietii mei sunt adolescenti si relatia cu ei devenise critica in multe zone. Am inteles ce sa fac si cum sa fac lucrurile diferit, chiar daca nu ma asteptam ca efortul depus sa fie la mine˝credeam ca problema e la ei! Mara Niculae, ziarist, mama a doi baieti de 12 si 15 ani 

"Relatia cu copiii sotiei mele a fost intotdeauna tensionata. N-am avut copii pana acum 2 ani si m-am trezit tata pentru doi copii deja mari. N-am stiut sa comunic cu ei, n-am stiut sa ma joc cu ei, n-am inteles de ce ma priveau ca pe un intrus. Dupa mai putin de 3 luni de la participarea la acest curs, Cristina, care acum are 10 ani, mi-a lasat un biletel pe perna: iti multumesc ca m-ai ascultat aseara . Te iubesc. Mi-au dat lacrimile˝ Multumesc pentru tot ceea ce am invatat. Acum suntem in sfarsit pe cale sa ne construim o adevarata familieďż˝. Cristian Madgearu, director de service auto, tata al unei fete de 10 ani si al unui baiat de 6 ani.


Conferinta de Parenting cu Urania Cremene

4 decembrie 2013, ora 18.30 

la Capital Plaza Hotel

De ce mai multe ori, din păcate, părinţii rezolvă nevoia de control prin metode ce par eficiente pe termen scurt - recompense, amenintari sau chiar pedepse - dar care sunt foarte periculoase pentru dezvoltarea tanarului de mai tarziu. 

Dacă vrei să-ţi creşti copilul într-un mod respectuos pentru personalitatea lui, ai nevoie de nişte trucuri de comunicare adecvate. Primul pas e să te aşezi la locul tău în sală şi să înveţi să asculţi mai întâi tu. Apoi vei şti, să te faci ascultat! 

Ţi s-a întamplat vreodată:

- să-i repeti de prea multe ori ce trebuie să facă, iar el să nu te bage în seamă? 
- să ai conflicte repetate cu copilul tău, indiferent de vârsta pe care o are? 
- să auzi de atâtea ori NU VREAU!, încât să simţi că îţi ieşi din minţi? 

Atunci ascultă cum poţi obţine un copil auto-disciplinat, responsabil, cu spirit de echipă şi capabil să facă alegeri conştiente, si fii unul din parintii din sala!

Conferinţa se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est. 

TOŢI părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil. Acest workshop se adresează părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, sau celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi, şi nu în ultimul rând bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.

Data conferinta: 4 decembrie 2013 
Ora de incepere 18.30 
Taxa de inscriere: 60 lei de persoană 
Locul de desfasurare: CAPITAL PLAZA HOTEL, Blvd Iancu de Hunedoara, nr. 54, Sector 1, Sala Ion Mincu 

Participarea la conferinta presupune achitarea in prealabil a taxei de inscriere. Aceasta se poate achita cash la sediul Lumea lui MOMO, din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sau online de pe www.iabilet.ro. Validarea inscrierii se face printr-un email la lumealuimomo@gmail.com, odata cu confirmarea platii.
Un comentariu: