joi, 16 februarie 2012

Curs de Parenting - Parents Masterclass cu Urania Cremene

Sa fi parinte este cel mai de pret dar din lume. Iar cel mai de pret dar pe care parintele il poate oferi copilului sau, este sa-i creeze un mediu plin de iubire, sigur si cu valori sanatoasede viata pentru a deveni un adult fericit. Aceasta responsabilitate aduce multa implinire, bucurie si entuziasm, dar uneori poate fi coplesitoare, frustranta atunci cand parintele nu intelege comportamentul copilului si nu are cele mai bune tehnici de a comunica cu el. 

Te invitam pe 9 si 10 martie la o intalnire speciala in cadrul Atelierului de Parinti, un curs Parenting - Parents Masterclass cu Urania Cremene, care iti va oferi tot ce ai nevoie pentru a obtine cooperare, pentru a face fata situatiilor dificile, pentru a sti sa comunici asertiv despre valorile tale, reguli, asteptari si ingrijorari fara a ameninta sau conditiona, astfel incat copilul sa-ti asculte si sa-ti respecte nevoile. Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplina, fara a pedepsi. Vei creste sentimentul de “Impreuna” in cadrul familiei tale, unde fiecare va sti care-i este rolul Iti vei imbunatati consistenta si abilitatea de a recunoaste sfaturile gresite pe care le primesti.

In plus, pentru ca ne aflam in Lumea lui MOMO, cursul va contine si un Atelier de creativitate practica pentru parinti. Abilitatile obtinute alaturi de mesterii nostri, te vor ajuta sa cresti increderea de sine atat a ta cat si copilului tau, sa il inveti sa fie responsabil si independent si sa gaseasca propria motivatie de a face el insusi ceva. Astfel timpul petrecut impreuna va fi un timp de calitate si cu o anume semnificatie, atat pentru tine cat si copilul tau.

Oferta speciala pentru luna martie, luna mamelor!! 20% discount din pachetul initial in limita a 10 locuri disponibile. Inscrie-te pana pe 1 martie 2012  pentru a beneficia de aceasta oferta speciala. Detalii pe http://lumealuimomo.blogspot.com/p/atelierul-de-parinti.html. Inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, 0723.565.113.


Ce acopera concret cele 2 zile de Curs de Parenting?
Stiluri in parenting – renuntarea la controlul absolut 
Tehnici de prevenire a comportamentelor negative 
Cum crestem stima de sine a copilului Cum obtinem cooperarea,nu obedienta 
Cresterea independentei copilului 
Tehnici de ascultare 
Tipuri specifice de probleme si cine le rezolva 
Comportamente negative-intentionate si neintentionate 
Invatarea controlului emotiilor 
Comunicare asertiva Disciplina, nu pedeapsa! 
Tehnici de Family building


Despre Urania Cremene si Parents Masterclass "Copiii vin la pachet cu iubirea, dar meseria de părinte se învaţă, acesta este crezul meu, de om, de mamă. Avem o singură şansă de-a face lucrurile bine şi timpul pe care îl petrecem alături de copiii noştri este atât de puţin! Sunt trainer şi consultant de business de peste 12 ani. Am experienţă extensivă în facilitare, coaching, metode de schimbare comportamentală şi team building. Am avut onoarea să am, ca participant, peste 4000 de middle şi top manageri din cele mai mari firme din România şi internaţional. Am învăţat ca, adulţii care au izbutit în viaţă lor şi sunt fericiţi cu locul în care au ajuns au un lucru în comun: o abordare diferită a părinţilor şi celor dragi şi aproape care le-au călăuzit paşii. Îmi doresc să schimb ceva în mentalitatea părinţilor de acum şi să ofer şanse în plus copiilor de astăzi să devină oameni MARI, centraţi în ei înşişi, fericiţi, dotaţi cu toate cele necesare pentru a urca Everestul, dacă asta şi-ar dori să facă…De aceea am adus în România licenţa celui mai prestigios workshop de parenting din SUA şi nu numai: Parent’s Toolshop. Cred că părinţii au multe de învăţat de la copiii lor şi că, dacă vrem o relaţie fericită cu copilul nostru, suntem primii care avem de schimbat lucruri la noi. Vă aştept, de aceea, la singurul workshop de parenting de care veţi avea vreodată nevoie! Vă aştept în Lumea lui Momo să explorăm împreună! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu