marți, 12 noiembrie 2013

Atelier de crafts, creativitate si joaca pentru copii si parinti, grupa 2-3 ani

Sambata 16 noiembrie 2013
ora 11.00, cu Andreea Stefan, psiholog

Magiile de toamnei in transparente si culori
Grupa de varsta 2-3 ani, ora 11.00




În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.



Sambata aceasta vom pune magiile toamnei in borcane de sticla: frunze colorate, crengute, batoane de scortisoara, conuri de brad, pietricele peste care vom turna licori fermecate si colorate. Va fi o bucurie pentru copii sa vada transformarile naturii in recipientul de sticla. Vor invata despre combinarea lichidelor, despre amestecul culorilor in apa si efectele scufundarii diverselor obiecte.


Cum ne organizam?

Durata atelier: 60 minute (ne dorim sa incepem la 11.00 fix, va rugam sa sositi la timp pentru a pastra armonia atelierului)
Locuri disponibile: 8 copii
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati) 

Parintii sunt invitati sa ramana alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna.  O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un numar de telefon, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa confirmarea inscrierii, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim!
Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu