miercuri, 11 decembrie 2013

Atelier impodobit de coronite de Craciun din brad natural

Sambata 14 decembrie, ora 11.30
Pentru familii cu copii de la 4 la 12 ani
cu Oana Berenecher


Va asteptam sambata aceasta sa facem impreuna cea mai frumoasa Coronita de Craciun! Va aduce multa bucurie in casa, fie ca o asezati pe masa in jurul unei lumanari sau o agatati la usa, pentru ca e decorata chiar de voi, impreuna! 
Imaginatia si creativitatea voastra, se vor folosi de o combinatie de materiale decorative, nasturi, margele multicolore batoane de scortisoara, fructe uscate sau textile colorate. Veti duce cu voi acasa o stare de spirit buna impreuna cu cea mai frumoasa coronita de Craciun, pentru ca e facuta de tine si copilul tau. In plus veti da o alta valoare timpului petrecut impreuna! Noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare, incepand cu coronita de brad natural pana la fiecare accesoriu, astfel incat sa fie asa cum iti doresti. 

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60-70 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste copilul). 
(10% reducere pentru  frati) 

Inscriere: Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la l la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare. Taxa se achita la intrarea in atelier.

In caz de anulare, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte prin telefon sau la adresa de email. 
Detalii la telefon: 0723.565.113  Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, cod interfon 4321#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu