marți, 11 februarie 2014

Animale la hibernat..si modelat in coca - atelier de creativitate pentru copii de 2-3 ani

Sambata 15 februarie, ora 11.00
cu Cristina Timofte aducator de voie buna cu dare de mana la copii


Se stie ca modelajul este  o activitate propice copiiilor, care pe langa dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei, ii ajuta sa se elibereze de emotii negative, stari de agitatie, prin actiunile pe care le presupune : rupere, indoire, framantare, turtire si rulare.

E clar, sambata aceasta modelam o coca mare pe care o framantam si pe rand o coloram.

Si cum februarie este ultima luna de hibernat pentru animalele din padurile sau sesurile noastre, ne vom imagina natura iarna in care ursul, ariciul si melcul au "adormit" in taina pana la venirea primaverii.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani si urmareste dezvoltarea de abilitati practice, creative si sociale. Parinti sunt invitati sa participe,  sa se conecteze timp de 1 ora , la copilul lor prin joc si joaca.


Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60-70 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) (10% reducere pentru frati) 

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului, telefonul de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita la intrarea in atelier. 

Daca aflati ca nu mai puteti veni,  un simplu telefon sau email ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier. Detalii la telefon: 0723.565.113
Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu