luni, 8 decembrie 2014

Atelierele Craciunului - Globuri colorate si cu fetru decorate

Sambata 13 decembrie ora 11.30
Atelier de creativitate, prietenie si voie buna pentru copii si parinti
Globuri colorate si cu fetru decorate
grupa de varsta 4-10 ani


Ne apropiem cu pasi saltati de ziua cea mare in care vom impodobi bradul de Craciun si  vom aprinde luminitele. Ne apropiem de seara magica in care vom sta aproape unul de altul, in care toata fiinta noastra se va aseza sa daruiasca si sa primeasa darurile iubirii.

Asa ca nu intamplator am ales sa mesterim impreuna globuri de daruit sau de agatat in bradul de Craciun pentru ca stim ca aduc oricui bucurie. Acestea sunt unele speciale..mai ales ca vor fi facute de voi cu materiale alese si culese :-).

Daca ai 4, 6, 10 sau chiar 12 ani, vino sambata alaturi de Oana in Lumea lui MOMO. Iti vom oferi momente bune de socializare, creativitate si joaca, multa buna dispozitie si relaxare daca esti om mare 

Dragi mamici, tatici sau bunici va asteptam si pe voi, cand joaca este in toi. Cantam colinde, avem ceai cald din fructe uscate si scortisoara, numai bun pentru vremea de afara!

Participarea se face doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113.

Avem doar 10 locuri disponibile de aceea va rugam sa ne anuntati degraba daca nu mai puteti ajunge sambata la atelier, sa putem oferi locul unui alt copilas.

Prêt atelier: 50 lei/copil (parintele participa gratuit)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu