sâmbătă, 11 aprilie 2015

Rabdarica si Mofturica in misiune cu Zana Maseluta - un spectacol muzical, educativ si plin de umor

Duminica 26 aprilie, ora 12.00
Clubul Taranului
recomandat copiiilor de 3-10 ani

Se spune că, Răbdărică și Mofturică, doi dintre spiridușii lui Moș Crăciun, se întorc printre copii la început de primăvară cu o nouă misiune. După ce i-au fost de mare ajutor Moșului în Noaptea de Ajun, Răbdărică și Mofturică, s-au bucurat de cadoul mult dorit – praf magic invizibil și s-au pus pe treabă pentru un nou Crăciun. Jucării, cărți, biciclete, instrumente muzicale și câte și mai câte sunt fabricate cu multă atenție de cei doi, zi de zi.

Nu au timp de pierdut. Insă, în toiul pregătirii, cei doi spiriduși primesc o misiune specială de la Moș Crăciun – în această noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din... România. Mofturică – mereu încrezător și optimist – de abia așteaptă această încercare. Răbdărică – plin de energie, insă sceptic în ceea ce privește misiunea – se teme că nu vor face față rolului de... ajutoare ale Zânei Măseluță. 

Cât despre Zână... Ea este pe cât de surprinzătoare, pe atât de ușor de îndrăgit. De la o secundă la alta, Răbdărică și Mofturică, alături de copiii care îi însoţesc în poveste de la locurile lor din sala de spectacol, vor afla noi și miraculoase lucruri despre Lună, despre stele, despre praful magic de adormit și despre dințișorii de lapte. Aventuri noi, prieteni noi și un cer plin de stele strălucitoare. O noapte magică, pe care cei doi spiriduși n-o vor uita niciodată. Oare şi voi? 

O poveste în care copiii vor învăţa despre cum să ne fim de ajutor unii altora, despre generozitate, empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile. Spectacolul îi invită pe copii să se bucure de prezent, acest timp nesfârşit al copilăriei, în care joacă este cea mai serioasă îndeletnicire. 

Regie si text: Oana Rasuceanu 
Distributie: Adina Lucaciu, Georgiana Stanciu si Irina Velcescu 
Ilustratia muzicala: Vasile Manta 
Costume si decoruri: Doina Pop 
Un spectacol creat dupa o idee originala marca Momolino. Producator Lumea lui MOMO 

Spectacolul are loc la Clubul Ţăranului Român, aflat în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român, Str. Monetăriei 3-5. Un spectacol recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3-10 ani. Preţ unic: 25 lei/persoană. detalii la lumealuimomo@gmail.com

Biletele la acest spectacol se pot achizitiona online de la www.iabilet.ro, se pot face rezervari la lumealuimomo@gmail.com, sau cumpara inainte de inceperea spectacolului, in limita locurilor ramase libere. Detalii la tel : 0740. 011.720 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu