miercuri, 6 mai 2015

AJUTA COPIII NEPALEZI SA ZAMBEASCA DIN NOU

CAMPANIE DE AJUTORARE A FAMILIILOR SINISTRATE DIN NEPAL

"Eram in Nepal cand pamantul a inceput sa tremure sub picioarele mele, casele sa se incline si stalpii sa se indoaie. Am fost un om norocos, daca pot spune asta. Insa nu voi uita niciodata fetita aceea speriata din Pokhara, care plangea si striga dupa taticul ei. Nu voi uita niciodata casele si templele prabusite pe care le-am vazut in Kathmandu, nu voi uita imaginile pantofilor prinsi intre daramaturi si corbii scobind in maldarele de praf, nu voi uita vietile distruse..lacrimile si tipetele oamenilor. Insa pastrez in suflet si un Nepal vesel si colorat, copii fericiti alergand liber, oameni calzi, multa prietenie si iubire! Sunt recunoscatoare pentru experientele traite, pentru darurile primite de la aceasta tara, pentru iubirea pe care am simtit-o la fiecare pas! Vreau sa ii ajut pe copiii nepalezi sa zambeasca din nou, stiu ca este si responsabilitatea mea! Si stiu ca vom fi mai multi, asa ca va astept alaturi in campania initiata de Lumea lui MOMO, cu sprijinul lui Sega Namaste, calauza mea in Nepal!" (Mira Loghin)

ÎN NEPAL, PESTE 1.000.000 DE COPII ȘI-AU PIERDUT ZÂMBETUL 

Marele cutremur din 25 aprilie 2015 a afectat profund viața locuitorilor din țara de la poalele Munților Himalaya. Peste 7.000 de vieți curmate, monumente istorice complet distruse, sate întregi măturate de pe suprafața pământului, 8.000.000 de oameni rămași practic pe drumuri. În timp ce părinții lor se luptă pentru supraviețuire, căutând adăpost și hrană, copiii suferă în tăcere. Și-au pierdut hăinuțele, și-au pierdut jucărioarele, ghiozdanele si caietele pentru scoala, și-au pierdut zâmbetul. 

ÎI PUTEM AJUTA SĂ-L REGĂSEASCĂ 

Dacă ții în dulap lucruri, haine, jucării, creioane colorate, caiete pe care copilul tău nu le mai folosește, adu-le pe toate la Lumea lui Momo. Noi le vom sorta, împacheta și trimite in Nepal. E atât de ușor să readucem zâmbetul pe chipul acestor copii loviți de soartă. Pachete pot fi aduse personal la sediul Lumea lui Momo, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, email: lumealuimomo@gmail.com, telefon 0723.565.113. 

Suntem deschisi volunatarilor care doresc sa ne ajute la sortarea, impachetarea si livrarea pachetelor in Nepal! Asteptam sa ne contactati! 

Aceasta campanie de ajutorare a copiilor din Nepal se desfasoara cu sprijinul lui Sega Namaste , calauza noastra in Nepal, autorul campaniei de strangere de fonduri "Give Love. Give Happy. To Lama. His Family. His Village"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu