joi, 24 septembrie 2015

EVENIMENT DE DESCHIDERE PENTRU COPII SI PARINTI

RECOLTA DE VARA...RECOLTA DE TOAMNA 
ATELIER DE VOIE BUNA, JOACA SI CREATIVITATE PENTRU COPII SI PARINTI 
pentru copii intre +2 si infinit de ani 
Sambata 3 octombrie 2015, ora 11.00

Nu stiu voi cum sunteti :-), dar noi cand ne gandim la inceputul fiecarui sezon, traim emotii care intotdeauna ne amintesc de mirosul unei carti primite in copilarie, de mirosul copertilor de caiet, de senzatia primilor fulgi de nea prinsi pe obraz, de gustul placintelor pe care le cocea bunica in cuptorul de teracota, de imbratisarea calda a mamei, de parfumul narciselor de primavara, de gustul nucilor coapte...dar cel mai mult de rasetele pofticioase ale copiilor nostri. Iar MOMO aduna laolalta si emotiile noastre copii-parinti . Ne-am adunat de pe cararile verii si precum toamna, incepem sa punem in cos si sa desfacem rand pe rand Bunatatile Toamnei. 

Dragii nostri prieteni...MOMO s-a intors in casuta si va asteapta Sambata 3 octombrie, la ora 11.00 sa redeschidem impreuna Poarta Jocului fara de Sfarsit. E foarte multa emotie si veselie in casuta noastra, dereticam si coacem povestile in asteptarea voastra. Aproape ca nu mai avem rabdare, va suna cunoscut? :-) 


Ce poti face cu toate scoicile ratacite, cu melcii curiosi, pietrele vorbarete si chiar nisipul glasuitor, carate dupa plajele pe unde pasii nostri au umblat? Dar cu dovlecii, bostanii, tartacutele, ardeii, gogosarii, vinetele pitice, strugurii brumarii si perele aurii sau chiar cu morcovii portocalii?

Sau cu florile toamnei proaspat culese din roua diminetii?

Noi ne vom juca cu ele si va invitam alaturi de noi, la 3 ateliere intr-unul singur!! Intr-o camera am am pregatit VARA si intr-o alta TOAMNA. Alaturi de Mira, Andreea, Oana, Maria si Emilia.


  • Atelier de vara: pictura pe pietre de mare, bricolaf si tablouri cu scoici si nisip
  • Atelier de bunatati de toamna: sculptura si modelaj in legume si fructe
  • Atelier de florarit : aranjamente florale de toamna
Iar la final, ne vom aseza in cercul prietenie si vom asculta o poveste impreuna!

Locurile la acest atelier-eveniment sunt limitate, de aceea va rugam sa va inscrieti din vreme! 

Evenimentul va dura aproximativ 2 ore.

Pretul este unul special, 35 lei/copil + parinte. Avem ceai din belsug si multe zambete frumoase. In plus veti afla si cate ceva din secretele programului nostru care debuteaza in aceasta toamna.

Pentru inscriere e suficient sa ne scrieti la lumealuimomo@gmail.com si sa ne comunicati datele voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu