marți, 6 octombrie 2015

Povestea Castanelor- atelier pentru copii de 2-3 ani si parinti

Traista cu povesti - joaca, creativitate si conectare pentru copii de 2-3 ani si parinti 
Povestea castanelor - din castane fermecate mesterim personaje imaginate
Sambata 10 octombrie, ora 11.00
cu Andreea Stefan, din Lumea lui MOMO

"Traista cu povesti" este o intalnire saptamanala intre copii si parinti, in care lumea devine culoare, forma prinde viata, materialele incep sa vorbeasca si sa se miste in manutele voastre. Asa, noi vom crea povestea, iar voi veti aduce imaginatia si pofta de joaca. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat si o noua poveste.

In timp ce toamna isi trimitea culorile sa cucereasca natura, ajutata de un pic vant rece, niscaiva ploicica dar si un soare mieros, care nu se indura sa nu ne incalzeasca zambetele, noi ne-am umplut cosurile cu castane si le pregatim sa inventam impreuna cu voi povesti ..cu omide, melci, elefanti, ponei sau chiar lei paralei! Vom incerca  noi texturi, experiente senzoriale, dar mai ales forme si culori!

Cu cine veti lucra si va veti juca? 
Andreea Stefan, psiholog si mama a 3 copii

Cand, unde, cum si cat? 
Sambata 10 octombrie, ora 11.00 

Durata 60 minute 
Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti 

Cost atelier: 50 lei/copil (parintele nu plateste), dar este invitat sa ramana alaturi si sa se joace cu noi.  Avem ceai cald din belsug si multe zambete frumoase. 


 *Inscrierea se face pana pe 9 octombrie in limita celor 8 locuri disponibile. Inscrieri aici! lumealuimomo@gmail.com detalii: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu