marți, 10 mai 2016

Fluturi si Omizi - reciclam, inventam cu mami si cu tati ne jucam!

Sambata 14 Mai, ora 11.30
Atelier de joaca si creativitate pentru  copii si parinti (grupa 2-3 ani)
cu Adina Cosac, instructor Lumea lui MOMO in educatie timpurie


Unde-i oul a intrebat Gospodina?? L-ai mancat??? Hmm,  pesemne ca la fel ati facut si voi cu ouale colorate si vesele de Pasti? Bine, bine, dar ce ati facut cu, cartoanele ramase? Noi cu siguranta nu le-am aruncat, caci ne-am gandit  cum le putem da si lor viata si culoare.

Sambata aceasta vor zbarnai manutele noastre in atelierul Lumii lui MOMO: vom recicla creativ cartoanele de oua transformandu-le in omide vesele si colorate. Apoi, din hartie de matase vom crea o familie de fluturi 

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

Detalii organizatorice 

Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8 / pentru fiecare grupă

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) 

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, la emailȘ lumealuimomo@gmail.com, menționand numele și vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea în atelier. 

IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Detalii la telefon: 0723.565.113. Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, interfon 4321#.Asadar, in Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu