marți, 29 noiembrie 2016

Praful Magic de Craciun

Spectacol de Craciun pentru copii de orice varsta
18 decembrie ora 11.00
Cafe Deko

E noaptea de Ajun. O noapte mai linistita si mai misterioasa ca oricare alta. Bradul e impodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud usor, rasetele de copii intregesc atmosfera in asteptarea lui Mos Craciun. In noaptea de Ajun totul este magic si orice e posibil. Doi spiridusi speciali Rabdarica si Mofturica il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga inca o data la fiecare copil in parte cu cadourile mult dorite. Si asta pentru ca ei stiu sa foloseasca Praful magic de Craciun, iar de aici surprizele ne insotesc in poveste la tot pasul.

Un spectacol vesel, cald si jucaus, dar mai ales educativ pentru oricine care crede in Magia Craciunului. Un spectacol in care copiii vor invata despre cum sa faca propriile alegeri, sa aiba rabdare, sa fie generosi, responsabili si sa priveasca dincolo de propriile dorinte.

Distributie: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu
Regie si adaptare text: Oana Rasuceanu
Idee si concept: Mira Loghin
Scenografie si costume: Doina Pop
O productie MOMOLINO si Lumea lui MOMO

Pret billet: 25 lei/copil si 25 lei adult.. La acest spectacol se pot face rezervari, doar cu o zi inainte de spectacol, in limita locurilor ramase libere. Biletele se vand si inainte de spectacol doar in limita locurilor ramase libere. Nu se vor spectatori peste capacitatea locurilor disponibile pe scaune. Accesul in sala este permis incepand cu ora 11.00. In timpul spectacolului nu se mai poate intra in sala.

Detalii la telefon: 0754565111

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua online https://www.iabilet.ro/bilete-praful-magic-de-craciun-spectacol-de-teatru-pentru-copii-27055/

Cum ne comportam cand venim la spectacolele MOMOLINO?

- Din aceasta toamna spectacolele MOMOLINO se desfasoara intr-o sala de spectacole pusa la dispozitie de Café Deko, in strada Selari nr 14. Sala are o capacitate legal permisa de 150 de locuri, dintre care 70 de pernute pentru copii si restul scaune. Cladirea este complet noua, construita in 2011 si beneficiaza de toate autorizarile specifice unei astfel de activitati, inclusive ISU. Café Deko este un concept de cafenea-teatru creat din anul 2003 de catre Dan Chisu si se bucura de un public iubitor si numeros.
- Biletele la spectacolele noastre sunt puse la vanzare in reteaua iabilet.ro si eventim.ro. In limita locurilor ramase libere, se pot face rezervari la lumealuimomo@gmail.com, doar cu o zi inainte de spectacol. Va rugam verificati disponibilitatea la telefonul pus la dispozitie in anunt, pentru a va asigura ca aveti un loc. Ne pare rau, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor, in cazul in care veniti direct la sala si spectacolul este sold out.
- Va invitam sa ajungeti la ora corecta, de preferinta cu 15-30 minute inainte de inceperea spectacolului. De multe ori actorii nu ies in scena, pentru ca accesul spectatorilor sala intarzie, iar copiii isi pierd rabdarea.
- La intrarea in sală exista cuiere, unde vă incurajam să vă lasați hainele groase. Este neplăcut și inconfortabil să le țineți agatate, pe toata durata spectacolului.
- Regula curtoaziei din toate teatrele din lume, ofera prioritate copiilor. Astfel pernutele din fata scenei, precum si primele 3 rănduri sunt rezervate exclusiv copiilor. Adultii vor ocupă intotdeauna locurile incepand cu răndul 4. Aceasta regula este valabila si pentru parintii care aleg sa isi tina copiii in brate.
- Vă rugam pastrati libere cele 2 culoare de acces in sala.
- Odata ce ati intrat in sală, va rugam sa va asezati pe locuri pe care le-ati ales pana la inceperea spectacolului. Locurile in sala se ocupa in ordinea sosirii, va rugam sa nu tineti locuri rezervate prietenilor care ajung mai tarziu.
- Inainte de spectacol, va rugam sa inchideti telefoanele mobile sau sa le treceti pe modul silentios. Nu lasati in mana copiilor telefoane sau alte aparate electronice in timpul spectacolului.
- Pastrati cu voi doar sticla de apa. Rontaielile, fructele se pot consuma doar inainte sau dupa spectacol. E foarte posibil sa li se faca pofta si altor copii, in plus zgomotul produs ii poate deranja pe cei din jur.
- Odata ce spectacolul a inceput, accesul in sală nu este permis. Valabilitatea biletului se pierde, și ne bucurăm să vă revedem la o reprezentație viitoare.
- Pentru ca fiecare spectator este important, ne dorim ca fiecare dintre voi sa se bucure de spectacol in liniste, sa auda bine replicile actorilor, de aceea am aprecia daca ati ramane pe locurile voastre pana la final, evitand sa vorbiti, chiar si in soapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu