joi, 26 ianuarie 2012

Suntem...

Lumea lui MOMO este in egala un studio de arta, dans, teatru, miscare, poveste si un spatiu liber de creatie, imaginatie si explorare personala. Nu.Nu este un loc doar pentru copii. In egala masura se adreseaza si adultilor. Poti spune ca suntem si ceainarie pentru ca aici, pe langa zambetul si caldura casei noastre te intampinam intotdeauna cu un ceai cald si un brat de mere proaspete. Si odata cu ele curg si intamplarile.



Lumea lui MOMO este un loc unde iti poti aduce visele mici si mari sa le transformi in realitate. Credem in comunitate, in crearea unei conversatii in jurul creativitatii si vietii vesele. In Lumea lui MOMO ai sansa sa explorezi de la pictura, ceramica, dans, meditatie si relaxare, design interior si vestimentar, teatru & muzica, delicii culinare pana la fotografie si arta jurnalului. 


Ti-ar placea sa ni te alaturi? Fa-ne o vizita in zilele urmatoare si hai sa povestim mai pe-ndelete. Cu siguranta, ca-n noianul nostru de idei vom gasi ceva croit pe masura ta. Suna-ne, scrie-ne sau vino pur si simplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu