vineri, 20 aprilie 2012

Atelier de pictura pe sticla, pictura pe ceramica

Sambata 21 Aprilie ora 11.30 
Atelier de Creativitate pentru juniori 5 ani - 14 ani, cu Adela Edu 

A picta ceramica sau sticla este o experienta inedita. o calatorie, a creativitatii si imaginatiei, a transparentelor, a culorilor si formelor. Fie ca alege o cana de ceai, o farfurie, un pahar..sau o bucata de sticla, oricine poate desena si picta asa cum simte.


Totul este sa te lasi liber, iar copiii sunt maestrii la acest lucru. Sa te inarmezi cu o pensula si culori, sa iti alegi obiectul pe care vrei sa il pictezi si la treaba. Vei pleca acasa cu un obiect 100% original..si cu siguranta ceaiul de dimineata va aduce mult mai multa veselie micului dejun :-). Iar daca alegi sa faci un tablou pe sticla, te vei mandri cu poza camerei tale colegilor si prietenilor tai. 



Rezerva acum un loc la lumealuimomo@gmail.com. Durata 60/70 minute, cost 50 lei (culori si obiectul de ceramica/sticla inclus) Parintele este incurajat sa ramana alaturi de copil si sa lucreze impreuna. Nu se percepe un cost suplimentar. Toate obiectele lucrate in timpul atelierului se iau acasa. Inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu