marți, 24 aprilie 2012

Improvizam ne amuzam – Atelier de Arta improvizaţiei – initiere si experimentare

Iti plac teatrul si comunicarea. iti place sa creezi, sa dansezi, sa vorbesti..sa explorezi lumea de langa tine, sa te inspiri din dialogurile celor din jur. Esti spontan cu propriile ganduri si sentimente. Te adaptezi usor la situatii reale sau imaginare. Iata, deja IMPROVIZEZI..iar pe ceilalti din jur ii amuza gesturile tale. 

Ce inseamna sa-ti improvizezi creativitatea? Sa te bucuri de toate lucrurile de mai sus si sa le valorifici acolo unde este nevoie de creativitatea ta. Si e mai putin important cu ce te ocupi atunci cand esti ocupat :-) …caci Arta de a Improviza are acoperire maxima si variata de la teatru si muzica..pana la afaceri, sport sau marketing. Când vine vorba despre arta improvizaţiei într-un spectacol, lucrurile stau insa diferit, caci a putea improviza necesită un antrenament similar cu cel al unui sportiv - si pe cât pare de serios pe atât poate fi amuzant.

Concret ce facem la Atelierul de Arta Improvizatiei? Ne jucam :-) jocuri care ne pun mintea si corpul la incercare – ne trezim simţurile şi revenim cu picioarele pe pământ. Pentru a putea să fim noi înşine, să vorbim liber, să scăpăm de inhibiţii, să nu judecăm, să –i acceptăm pe alţii şi pe noi aşa cum suntem. Improvizaţia ne ajută să luăm decizii astfel incât să putem lăsa si alte drumuri deschise. In plus ne antreneaza abilitatea de a lucra în echipa. Asa ajungem să-i ascultam şi să-i privim în mod real pe cei care se află în faţa noastră în viaţa de zi cu zi. Si pentru ca nu exista scenariu nu exista nici posibilitatea de a pregati decor sau recuzita de aceea vom pastra la indemina o serie de obiecte, cu toate ca le putem mima la fel de bine.

Prima parte a acestui Atelier va dura o lună şi jumătate si va fi structurat in 6 întâlniri săptămânale. 2 ore pe saptamana. In total 12 ore. Luati cu voi niste haine lejere care să va simti comozi. Fiecare sedinta va fi compusa din exercitii şi joculeţe care la început va vor ajuta sa va dezinhibati, si să va castigati propria încredere . Usor, usor acestea se vor transforma în exerciţii de şi jocuri de improvizaţie. 

Cost promotional valabil doar in luna mai!! 250 lei/modul/12 ore. Grupa optima 8-10 persoane. In fiecare Miercuri seara de la 19.00/19.30 ..tu alegi! Iar daca iti aduci un prieten, ai din start 10% reducere pentru primul modul, iar prietenul tau 5% la al doilea modul. Motooor improvizam! De vrei sa mai povestim suna-ne la 0723.565113 sau inscrie-te acum la lumealuimomo@gmail.com sau teatruldesufragerie@gmail.com.

ps. fffff important: Coordonator atelier de improvizatie - Vlad Spilca, de la Trupa de Improvizatie Backstage Boys. Fan devotat al Charles Chaplin, Luis de Funes, Jerry Luis..reuseste sa aduca in spectacolele sale atmosfera dar si subtilitatea filmelor clasice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu