marți, 31 iulie 2012

Sa-i spunem concurs foto??..sau Povesti din vacanta?

Sa nu credeti ca nu am zabovit ceva vreme in fata ecranului, pana sa pun in cuvinte ideea care m-a incercat; din pacate nu am avut inspiratie si tot concurs foto i-am spus..uuuf..mai ales ca ideea de concurs nu ne reprezinta. Dar cum in Lumea lui MOMO incurajam cele mai traznite si nebunesti vise..important este sa privim, sa suprindem, sa ne inspiram, sa ne bucuram si sa aratam si celorlalti ceea ce sufletul nostru a simtit iar lentila camerei a primit.

Daaaa, suntem in plina vara, iar de maine intram in luna lui Gustar..se zice ca in aceasta luna se gusta pentru prima oara strugurii..eu as mai zice ca in august totul are un alt gust: pepenele rosu si galben, boabele aurii de porumb, prunele brumarii, perele si merele varatice...pana si piersicile se imparfumeaza mai bine in luna august; iar in gradina de legume inca nu am intrat cu adevarat :-)

Noi suntem in vacanta si cred ca acelasi lucru faceti si voi, va bucurati de vremea calda  si de timp. Timpul vostru, caci asa cum spuneam bunaoara, timpul este cel mai pretios lucru pe care il avem. Multora dintre noi ne place sa facem poze - din pasiune pentru frumos sau doar din drag pentru cei dragi - sa surprindem momente inedite sau doar sa pastram pentru mai mult timp cu noi peisajele pe care le intalnim in calatoriile noastre. Asa ca fie ca sunteti la mare, la munte, la tara la bunici..sau chiar prin Micul nostru Bucuresti subiecte si momente aveti din plin. Trimiteti-ne si noua cateva. Le postam pe facebook si asteptam like-urile voastre. Cele mai votate fotografii vor fi premiate cu abonamente in Lumea lui MOMO..dar si alte surprize mesterite in atelierul nostru!! Ce ziceti?

Trimiteti-ne fotografiile voastre pe lumealuimomo@gmail.com, indicandu-ne numele fotografiei (daca aveti unul) si locul in care ati fost. Noi le vom posta pe pagina noastra de facebook si ne vom incuraja unii pe altii sa o votam! La inceputul lunii septembrie adunam voturile si facem un anunt maaaare..si poate chiar o adunare. De altfel vom posta  si pe timeline-ul Lumii lui MOMO, pozele alese de voi!! Si poate cine stie, ne vor inspira si in altele!!

va asteptam cu drag ..dar si nerabdare sa vedem minunile voastre!

Mira & Lumea lui MOMO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu