miercuri, 13 martie 2013

Atelier de bijuterii de primavara colorate si dantelate

Atelier de bijuterii de primavara colorate si dantelate pentru oricine
cu Doina Pop, mester artizan

Va asteptam sambata aceasta de la ora 11.30 intr-o atmosfera de calda si colorata, sa realizam pandative (medalioane) cu motive florale pe snururi de organza pe care puteti sa le purtati la gat, la mana, la palarie... doar in par sau prinse la rochie.

Puteti sa va ganditi din timp la rochia pe care vreti sa o asortati si astfel va fi mai usor sa alegeti culorile. In plus este o ocazie buna sa bem un ceai impreuna si sa ne cunoastem. 

Doamna sau domnisoara, vino singura sau cu o prietena, iar daca esti mamica vino degraba cu fetita ta de la 5 ani in sus, veti face cu siguranta o echipa buna! Sunati-ne, scrieti-ne si potriviti o rezervare. 

Locurile sunt limitate, obiectele pe care le puteti realiza sunt insa nelimitate dar mai ales unicate! 

"Povesti cusute..cu atat alba sau colorata" este un nou atelier marca Lumea lui MOMO,  un atelier de creatie si re-creatie de haine si accesorii pe care il propunem fetelor de la 6 ani la 99 de ani si unde vom explora impreuna lumea fascinanta a creatiilor vestimentare, a accesoriilor sau decoratiunilor pentru casa.  
De ce Povesti Cusute? Pentru ca in jurul fiecarui obiect pe care il imaginam si il cream, se naste si o poveste. Si de cele mai multe ori, povestile sunt cele pe care le pastram cel mai bine in sufletul nostru , iar acum le vom purta pana in dulapul nostru cu haine sau cufarul cu accesorii. In plus, atunci cand ne strangem mai multe fete intr-o atmosfera placuta se nasc multe multe povesti frumoase!

Cost atelier: 50 lei (mama + copil) sau 40 lei (participare individuala).
Partea de consumabile si furnituri (ate, ace, materiale, pasmanterie, accesorii si diferite alte unelte) este inclusa in pretul atelierului.
 
Detalii si rezervari. E-mail: lumealuimomo@gmail.com sau Telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu