vineri, 1 martie 2013

Povesti cusute - Sezatoare de cusut si descusut martisoare

Bine ai venit primavara!!! Nu stim altii cum sunt, dar Noi am te-am asteptat cu sufletul la gura! Asa ca bine ai venit in mijlocul nostru, draga 1 MARTIE!! Noi pentru tine ne-am pregatit!! Sa inverzesti si sa infloresti degraba, sa-ti pui straie multicolore si sa te tii doar de dantzuiala cu soarele! Noi ne vom lasa inspirati de natura si ne vom prinde in joc cu ea! Sa iubiti si sa fiti iubiti si sa ramaneti mereu indragostiti de viata! La multi ani! 

Astazi vom sarbatori venirea primaverii, cu Povesti Cusute in Sufragerie..o sezatoare de mamici, copii, bunici la cusut si descusut povesti cu Martisoare :-), cu Doina Pop, mestera noastra dantelareasa care face minuni din ac si ata! Coasem, lipim, insiram martisoare, coliere si bratarele din materiale reciclate, margelute prin cutii aruncate sau dantele decupate. 

Pret special de sarbatoare 30 lei/persoana. detalii si inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, tel: 0734.397.375. Astazi copiii nu platesc doar daruiesc si mesteresc alaturi de mamici, bunci si chiar TATICI ps. ne pare rau pentru maine la Atelierul de Martisoare pentru pui mici de 2-3 sau ocupat toate cele 16 locuri, insa mai avem locuri asta seara si duminica la Povestea muzicala si Atelierul de colorat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu