luni, 27 mai 2013

Lumea lui MOMO si Carturesti va invita de 1 Iunie in Lumea Povestilor fara de Sfarsit

Nu știm alții cum sunt, dar noi, când ne gândim la cărțile copilăriei noastre, batem de trei ori din pantofii roșii și fugim cu gândul la iepurele alb care ne spune că-i vremea să urcăm pe vrejul de fasole. Pe drum, ne întâlnim cu Fomilă care terminase toată casa de turtă dulce și lăsase în urmă firimituri pentru cei șapte pitici. Lupul tocmai le dădea târcoale întrebând iritat cine a mâncat din farfuria lui. În spatele său zmeul bătea tacticos din picior în timp ce liliputanii îi legau șireturile cu fir de lână fermecată. Noroc că Frere Jacques a tras ca de obicei semnalul de alarmă și ne-am reamintit că poveștile cresc imaginația. 

Astfel Lumea lui MOMO, nascuta dintr-una din Marile Povesti Universale, s-a alaturat prietenilor de la Carturesti si va invita de 1 iunie sa petrecem in Lumea Cartilor, si a Povestilor fara de Sfarsit. 

Sambata 1 iunie de la ora 10.00 va asteptam ii așteptăm pe copii în Grădina Verona la un eveniment creat special  pentru ei  - " Petrecerea brioselor în grădina minunilor", cei mici vor învăța să prepare și să decoreze brioșe fermecate după o rețetă secretă a mătușii Grațiela. Apoi vor participa la piesa de teatru "Alice în sufrageria minunilor", un spectacol interactiv și foarte aproape de sufletul copiilor care împrumută elemente specifice modului lor de joacă. Spectacol a fost prezentat în cadrul festivalurilor Teatrului de Operetă “Viața e Frumoasă”, ediția 2012 și “Povești pentru copii și oameni mari”, Decembrie 2012. Distribuție: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Crăciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica), Loredana Mitruș (Omida) și Doina Pop (Regina) Regie și text: Selma Dragoș Costume: Doina Pop Improvizație muzicală: Loredana Mitruț Foto: Cristina Ropotan 

Iar la final vor degusta briosele preparate chiar de ei și vor savura limonadă delicioasă  oferita cu tot dragul de Gradina Verona. Parintii se vor putea relaxa in atmosfera deja celebra a terasei, in timp ce copiii vor gusta bucuriile pregatite doar pentru ei.

Pentru că locurile sunt limitate vă rugăm să vă înscrieți din timp la adresa de mail: lumea luimomo@gmail.com, tel. 0723.565.113. 
Intrarea este 20 de lei si include o limona si participarea la tombola cu premii in carti. In plus, Cărturești s-a pregătit pentru Ziua copilului cu cele mai frumoase cărți care pot fi cumpărate de părinți cu o reducere specială de -20% în intervalul 25 mai – 1 iunie. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu