joi, 30 mai 2013

SPECTACOL MUZICAL PENTRU COPII de 1 iunie

Sambata 1 iunie, ora 12.30
MUZICANTII DIN BREMEN
SPECTACOL MUZICAL PENTRU COPII de 1 iunie
la Clubul Taranului 

cu: Razvan Ropotan, Radu Craciun, Ruxandra Coman si Viorica Pintilie 
regia: Ioana Petre 
decoruri si costume: Doina Pop


Un magar putin cam trist 
Intr-o zi clar s-a decis 
Sa cante si sa danseze 
Si spre Bremen s-o urmeze. 
El pe drum s-a intalnit Cu-n catel cam obosit, 
c-o pisica uda leoarca 
si-un cocos strigand pe poarta. 
Impreuna au hotarat 
Sa plece la drum cantand. 
Tot mergand ei pe carari 
Trec prin multe intamplari. 
Daca te-am facut curios 
Fugi si imbraca-te frumos 
Ia-o pe mami de mana 
Vino peste o saptamana ( 1 iunie )
sa cunosti povestea lor 
si cu ei sa canti in cor. 
Miau ham iha cucurigu 
Un spectacol deloc ambiguu 


Muzicanții din Bremen este un spectacol muzical pentru copii. Echipa a compus versuri pe melodii vesele, adunate cu atenție pentru a capta interesul copiilor și a le stârni imaginația și pofta de joacă. Spectacolul are și un rol educativ prin indicii legate de grija fată de animale și nevoile acestora. Micuțele animale nu știu ce să facă departe de stăpân și visează la un cămin plin de dragoste și prietenie.

Prin cântece jucâușe copiii sunt tentați să interpreteze la rândul lor rolul de cățel, pisică, cocoș și măgăruș, ajungând astfel să cunoscă nevoile animalelor: grijă, prietenie, iubire. Spectacolul ascunde însă și o supriză pentru părinți, chiar dacă stilul jucăuș al spectacolului îndeamnă spre dans și cânt, personajele au și o latură sensibilă astfel încăt fiecare participant, fie el și-un copi mare, să se poată regăsi. Împreună cu copiii, cei mari descoperă prin cele patru personaje că niciodată nu e prea târziu să te reinventezi, să o iei de la capăt, să lași grijile și frica într-un sertar bine închis, să-ți faci bagajul și să pleci cu curaj și bucurie pe un nou drum. 


Nu va spunem mai multe, va lasam pe voi sa descoperiti povestea lor si toate suprizele pe care vi le-au pregatit ! Locuri limitate!! Biletele se pot procura de pe iabilet.ro, de la casieria Clubului Taranului Romana, sau de la casieria Lumea lui MOMO.
Rezervari la  0723.565.113. lumealuimomo@gmail.com. 
Intrare: 25 lei/persoana 

Spectacolul are loc in incinta Clubului Taranului Roman, in cadrul evenimentului "Tara Copiilor" dedicat zilei de 1 iunie. 
Recomandat copiilor peste 3 an 

Spectacolul este creat pentru a îmbujora obrăjorii celor mici de emoție și dorință, pentru a le da încredere în puterea imaginației și a-i face să fie responsabili cu prietenii cu lăbuțe și botic. 

Pentru orice părinte care s-a săturat de râsul artificial, desenele animate pline de violență, jocurile stridente și jucăriile din plastic, acest spectacol este un prim pas spre recăpătarea bucuriei și sensibilității. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu