luni, 3 iunie 2013

SCOALA DE VARA - CREATIVITATE, JOACA SI POVESTI in Lumea lui MOMO

Se sună de vacanță, 
începe Școala de Vară!

Lumea lui Momo e un spațiu al răgazului, al veseliei si imaginatiei fara de sfarsit. Și unul în care lucrurile sunt un pic altfel decât te-ai obișnuit. Așa că aici până și școala începe de fapt... în vacanță. 

Pentru că școala de vară e o altfel de școală. E una în care copilul tau învata cum să se bucure cu adevărat, cu sens, cu miez și cu activități suculente ca fructele bine pârguite, de timpul sau liber. 

Perioada de desfasurare: 24 iunie-20 iulie
Program zilnic 9.00-13.00 
Coordonare si supraveghere 4 traineri specializati in dezvoltare personala si psihologia copilului (Andreea Stefan, Andreea Durdeu, Ana Maistru & Antoaneta Zaharia)
Fructe si apa din partea casei, 
Iesiri zilnice in Parcul Cismigiu (1,5 ore/ zi) 
Ateliere de creativitate si joaca, dezvoltare personala, gatit, pictura, teatru & povesti, , arts & crafts, design interior & vestimentar
2 grupe de varsta: 4-6 ani si 7-12 ani 

Saptamana I: 24 iunie-30 iunie: IMAGINARIA , ateliere de gandire creativa, cooking, pictura, teatru si povesti. 

Saptamana a II-a: 1-7 iulie: Tabara de vara parinti & copii „Family Building”, la Nocrich Sibiu – 7 zile de ateliere pentru copii si parenting aplicat, jocuri de cercetasie, traditii locale si drumetii ( nu mai sunt locuri disponibile)

Saptamana a III-a: 8-13 iulie: Calatorie pe mediterana, in Italia, Franta, Spania, Grecia, Turcia. Invatam despre istorie, cultura si civilizatie, obiceiuri si traditii, mancare traditionala si viata de zi cu zi. 

Saptamana a IV-a: 15-20 iulie: Designer de vacanta, ateliere de pictura, modelaj, colaj, creatii vestimentare, decoratiuni textile, pictura pe obiect. 

Costuri: 300 lei /saptamana (20 de ore) 10% reducere pentru frati. 

Copilul tău prinde aripi de vacanță în casa colorată și prietenoasă a Lumii lui Momo! Inscrie-te acum la lumealuimomo@gmail.com, tel: 0723.565.113.
Locuri limitate!
Lumealuimomo.blogspot.ro, www.facebook.com/lumealuimomo




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu