marți, 26 noiembrie 2013

Povesti imaginate din Lumea lui Craciun

Dragii nostri,

Ne-am pregatit si anul acesta cu multe activitati creative, cu daruri pe sufletul nostru si al vostru, sperand sa va aducem bucurie, lumina, zambete..si sa inmultim trairile pana la seara magica.

Asa cum v-am anuntat bunaoara, incepem astazi cu Sezatoarea Fetelor -  prilej de socializare si relaxare pentru mamici (stim, foarte ocupate cu atat mai mult in aceasta perioada). Impreuna vom lucra la cel mai original si special dar pentru copiii nostri: Calendarul de Craciun. Atelierul va avea 2 sedinte, pe 26 si 28 noiembrie, ora 18.00

Pentru Craciun, merita sa aducem traditiile printre noi si sa ne amintim de bucuriile simple ale vietii. Astfel, Sambata 30 noiembrie Lumea lui MOMO, va invita la Muzeul National al Taranului Roman, la avanpremiera noului sau spectacol muzical pentru copii, "Nica si Povestile sale", o adaptare inedita, dupa Amintiri din copilarie, de Ion Creanga.

Sambetele de la orele 11.00 si respectiv 11.30, raman dedicate piticilor de 2-3 ani , dar si Juniorilor de 4-12 ani, la atelierul "Povesti imaginate din Lumea lui Craciun". iar temele ce vi le propunem, suna asa:

1 decembrie
 - Scrisoarea pentru Mos Craciun (dar si felicitari pentru cei dragi) - 2-3 ani
-  Punem grau la incoltit de Sf Andrei in vase de lut si trimitem dorintele noastre in vant - 4-12 ani
7 decembrie
 -  Decoram casa de sarbatoare (decoratiune de Craciun pentru casa)
 -  Ziua ingerasilor (confectionam un ingeras)
14 decembrie 
   - Imbracam bradul de Craciun (ornamente pentru brad)
   - Coronita de intampinat colindatorii
21 decembrie
 - Sorcove vesele
 - Globuri florale

Fiecare intalnire de Sambata, va aduce o poveste magica de Craciun, pe care o vom asculta impreuna, dar si un gand bun pe care sa il lasati in buzunarasul vantului pentru a fi dus si daruit mai departe. 

Intre 7- 21 decembrie - MOMO CHRISTMAS MARKET - ne pregatim cu drag si spor, fie ca participati sau nu la atelierele noastre, veti gasi in aceasta perioada un raft cu decoratiuni si mici daruri de Craciun, create si lucrate cu mult drag de noi.  S speram sa aduca bucurie si in sufletele voastre, in prag de sarbatori. 

Si anul acesta la Lumea lui MOMO strangem carti de povesti, snoave, ghicitori pe care le-ati darui cu inima deschisa celor care isi doresc povestea mai aproape de ei. O carte pe care ati citit-o, poate deveni o noua poveste de viata pentru un suflet de copil. Ne gandim la copiii din Centrul de Plasament din comuna Domnesti, pe care ii vom vizita la inceputul lunii ianuarie. Si inainte sa aduceti cartea la noi, tineti minte sa lasati un gand scris pe ea si chiar numele vostru. Asa povestea, gandul si cuvantul vor ajunge deopotriva acolo unde e mare nevoie.

Povestile noastre imaginate nu se opresc aici, si va promitem ca pana la venirea lui Craciun, o sa mai auziti de noi si intamplarile noastre. In plus pregatim niste suprize pe care nu vi le putem dezvalui chiar acum!!!




Un comentariu: