vineri, 18 aprilie 2014

Atelier de impletit flori - aranjamente florale si pascale pentru copii si parinti

Sambata 26 aprilie, ora 11.30
Magia florilor de primavara intr-o coaja de ou
pentru copii si parinti laolata  (3 ani +)
Cu Oana Bernecher de la Flowersophy 

Copiii iubesc natura, adora florile, si sunt curiosi nevoie mare cand vine vorba despre cum se naste viata si creste mai departe. Si pentru ca Sarbatorile Pascale continua si in aceasta saptamana, haideti sa descoperim cum putem transforma casuta unui galbenus, intr-un cuib floral de primavara.

Vom picta si apoi cu grija si iubire flori vom planta!

Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul de impletit flori, sambata 26 aprilie, ora 11.30. O noua experienta de viata! Atelierul de impletit flori este locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. 

Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor. 

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic). 
10% reducere pentru frati! 
Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Atelierul are loc la Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Et 1, Sector 1, Bucuresti




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu