marți, 17 iunie 2014

Laboratorul lu' Peste - Life and Health Coaching in bucatarieSaptamana a IV-a, 21-25 iulie 
Coordonatori: Mira Loghin & Oana Bernecher 
Grupa de varsta 5-12 ani 


Lumea lui Momo e un spațiu al răgazului. Și unul în care lucrurile sunt un pic altfel decât te-ai obișnuit. Așa că aici până și școala începe de fapt... în vacanță. Pentru că școala de vară e o altfel de școală. E una în care copilul tau învața cum să se bucure cu adevărat, cu sens, cu miez și cu activități suculente ca fructele bine pârguite de timpul sau liber .


Invatam autonomia, lucru in echipa si coordonarea unui proiect intr-un mod creativ. Ne propunem sa exploram alimentatia sanatoasa experimentand ingredientele de pe tarabele din piata, pornind de la o reteta data sau inventata de noi. 

Vom stii de ce avem nevoie sa consumam frunze verzi, sau legume portocalii si rosii? La ce sunt bune semintele sau leguminoasele? Si ce putem inventa cu cerealele integrale fara gust sau culoare? 

In plus ne vom deprinde cu un buget de cheltuieli, cum se fac cumparaturile, cum sa ne organizam echipa de lucru, vom explora ustensile de bucatarie, dar si cum sa punem o masa. Si pentru ca treaba sa fie facuta pana la capat, vom incheia cu un dineu si desigur, nu vom uita sa spalam toate vasele. Vom avea grija sa punem accent pe stima de sine, astfel incat fiecare sa se intoarca acasa cu mai multa incredere in fortele proprii..aaa si sa nu uit cu un album original de fotografii si retete :-) avem locuri limitate da, si daaa nu v-am spus totul, caci va lasam loc sa ne sunati sau sa ne scrieti: 0723.565.113, lumealuimomo@gmail.com

Program zilnic 9.00-13.00 (cu exceptia atelierului de teatru)
Zilnic : fructe, apa si limonada 
Joaca si plimbare in Parcul Cismigiu (1,5 ore/ zilnic) 


Taxa de participare/copil (materiale, gustare de fructe, apa, 20 ore de lucru, iesiri in parc..si timp de calitate impreuna): 300 lei/copil Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu