luni, 25 ianuarie 2016

DOMNIȘOARA POIMĂINE ȘI JOACA DE-A TIMPUL



DOMNIȘOARA POIMĂINE ȘI JOACA DE-A TIMPUL
spectacol de teatru muzical pentru copii
31 ianuarie, 2016 la Clubul Taranului
doua reprezentații de la ora 11.00 si 12.30



Vă invităm un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ 
după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, spectacol de teatru, "Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul", o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing. p

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrână doamna Ieri, domnişoară Poimâine, Clară, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede că de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede. 


Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, şi are loc la Clubul Ţăranului, Intrarea Monetăriei nr. 3, în curtea din spate a Muzeului Naţional al Ţăranului Român. 

Spectacolul este o noua producţie Lumea lui MOMO şi a fratelui sau mai mic, Momolino - Teatru şi poveşti pentru copii, în dramatizarea şi regia Antoanetei Zaharia. Din distribuţie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu şi Ruxandra Coman, actriţe talentate şi mult îndrăgite de copii, şi pe care le-aţi mai văzut în spectacolele noastre "Ziua în care a fugit somnul", "Nica şi Poveştile sale" sau Aventurile lui Hermann. 

Muzică acestui spectacol este 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii, a fost compusă şi orchestrată Nina Neagu (artist şi profesor de muzică la RockSchool RO), iar decorurile şi costumele poartă semnătura Doinei Pop. 

Sala de spectacole a Clubului Ţăranului are capacitatea de 100 de locuri, şi este prevăzută cu două cai de acces semnalizate şi întruneşte toate condiţiile de siguranţă ISU pentru un astfel de eveniment. 

Preţ bilet: 25 lei/persoană 

Pentru a evita aglomerarea, accesul la acest eveniment se face doar pe baza de bilet, cumpărat în avans de la https://www.iabilet.ro/bilete-domnisoara-poimaine-si-joaca-de-a-timpul-la-lumea-lui-momo-23789/. Biletele se pot achiziţiona şi înainte de spectacol, însă doar în limita locurilor disponibile pe scaune.. La acest spectacol nu este permis sa se stea in picioare. Detalii la telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu