luni, 18 ianuarie 2016

In câte feluri se poate face un om de zăpadă - atelier de conectare, creativitate si joaca senzoriala pentru copii de 2-3 ani

Atelier de conectare, creativitate și joacă senzorială pentru copii de 2-3 ani și părinți
Sămbata 23 ianuarie, de la ora 10.00 si 11.30
cu Andreea Stefan, psiholog și instructor de educație timpurie

În câte feluri se poate face un om de zăpadă? Se cauta o zăpadă ninsă de 2 zile, se fac bulgari potriviți și se rostogolesc pana cresc, cresc din neaua alba. Bulgării mari se asează unul peste altul, se caută un morcov de la mama din cămară, niste cărbuni rămasi de la gratarul din vară, o crăticioară ciobită de la bunica șterpelită, fularul lui tati pe ascuns și o crenguță uscată. E gata nu? Și dacă nu mai e zapadă pana sâmbătă, și se topește toată, ce ne facem!!!??

Ooff, ce e de făcut? Gata știu, ne jucam cu lana naturala, hartie cartonata, culori, niste ate poate, și ne vom face familia noastra de Oameni de Zăpadă: mama, tata si copilul. Apoi le vom spune o poveste și le vom cânta un cântecel.

PS. Andreea, știi  cantecelul cu săniuța fuge?

Doar 8 locuri disponibile la fiecare sesiune, respectiv de la ora 10.00 și 11.30. Vă rugăm să rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier la lumealuimomo@gmail.com. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar până vineri la ora 16.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Durata 60 minute. 

Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii nu platesc. Plata se poate face cash, inainte de începerea atelierului.

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, este important că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare. 

PS. Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#. 

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări
Aceasta este o întâlnire săptămânală între copii şi părinţi, în care lumea devine culoare, formă prinde viaţă, materialele încep să vorbească şi să se mişte în mânuţele voastre. Aşa, noi vom crea povestea, iar voi veţi aduce imaginaţia şi poftă de joacă. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă din săptămâna, de fiecare dată cu o altă tema de lucrat şi o nouă poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu