marți, 12 aprilie 2016

Atelier MOMO de Paști cu Iepurași creativi și poznași (2-4 ani)

Atelier de creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii
cu Andreea Ștefan, instructor în educație timpurie
Sambata 16 aprilie, 2016

de la 10.00 la 11.00 - grupa de 2-3 ani
de la 11.30 la 12.30 - grupa de 3-4 ani

Anul acesta sarbatorile pascale i-au daruit mai mult timp naturii sa se primeneasca, si credem ca si iepurasii sunt mai fericiti ca iarba e inalta si florile mai colorate. Asa ca, ciuliti urechiusele bine, mamici si copilasi, numai maine nu e Pasti! Masa e de pregatit, casa e de primenit..iar oaspetii de omenit!!

Mai cu rima, mai cu vers...ne punem sambata aceasta pe treaba, adica pe joaca? Sau mai bine zis pe iepurit?

Va asteptam sambata aceasta sa incercati si voi sa transformati sosetele desperecheate in cele mai simpatice figurine de sarbatori.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 si 3-4 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

Detalii organizatorice

Durata atelier: 60 minute
Locuri disponibile: 8 / pentru fiecare grupă

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte)

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, la emailȘ lumealuimomo@gmail.com, menționand numele și vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea în atelier.

IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Detalii la telefon: 0723.565.113. Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, interfon 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu