miercuri, 20 aprilie 2016

Decoram oua de Pasti cu cei mai mici poznasi

Atelier dedicat pregatirilor de Pasti 
instructor Lumea lui MOMO in educatie timpurie

de la 10.00 la 11.00 pentru copii de 2-3 ani
de la 11.30 la 12.30 pentru copii de 3-4 ani

Voi cum va decorati casa de Pasti? Ati pus grau la incoltit? Si crengute de salcii la inmugurit? Venim noi cu o idee noua..avem nevoie de multi sclipici, lipici si hartie colorata in fel si chip! Dar si culori de pictat! Dar si oua de decorat! Dar mai ales de maini zambarete de lucrat.

Vino alaturi de noi in Sambata Floriilor sa iti exersezi creativitatea si indemanarea! Ramai alaturi de copilul tau  si te bucura de o joaca impreuna, de conectare si timp de calitate.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 si 3-4 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.
Durata atelier: 60 minute
Locuri disponibile: 8 / pentru fiecare grupă\
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte)

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, la emailȘ lumealuimomo@gmail.com, menționand numele și vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea în atelier.

IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Detalii la telefon: 0723.565.113. Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, interfon 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu