luni, 28 noiembrie 2011

Ce faci de Ziua Nationala?? Hai la o sezatoare traditionala..cu vin fiert, ceai, covrigi calzi, nuci coapte, mere pentru toata lumea!!

Frig afara...hai la noi ca-i cald si bine, in plus iti facem si surprize!! O petrecere cu atmosfera de Ajun de Craciun - vin fiert si scortisoara pentru noi, cei mari ... ceai caldut de fructe pentru cei mici, covrigei si mere pentru toata lumea. Si asta in timp ce desenam si pictam - pe lemn: rame de oglinda, linguri, furculite si cutite - sau pe sticla, confectionam bijuterii din hartie si alte materiale reciclabile, coasem si brodam pe lucrusoarele noastre sau facem ceva nou-nout - un cordon, o brosa - Doina e plina de idei minunate ... facem canute din lut si tot ce ne mai trece prin minte, ascultam muzica, si la sfarsit ne asezam pe perne pentru o noua poveste ... 

ora 11:00 - se deschid usile!!!! va asteptam cu multa voie buna si bucurie la primele ateliere - confectionare bijuterii din hartie pentru cei mai mari, desenam si coloram cu mari si mici, ascultam muzica si ne distram. 


Apoi ne apucam de brodat, coasem si transformam orice lucrusor anost intr-o piesa originala, si mai ales facuta de mana noastra!!! Continuam cu desenat, pictat si modelat lut pana la poveste...


ora: 16.00 - ne apucam de modelat in lut cu Sabina si Iulian
Ora 18:00 - Povestea de Joi seara - "Magarusul care voia sa colinde lumea" de Jean Bodar si Philippe Salembier, urmata ca de obicei de Mini-atelierul de colorat si desenat, povestit si voie-buna!!!
Imbietor, asa-i?? Ziua Nationala suna si mai bine acum??? Va asteptam cu drag!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu