joi, 27 septembrie 2012

Atelier de creativitate pentru voinici, grupa 4-6 ani


Insecte zburatoare din seminte, cu Vio, ora 11.30

Ce poti face cu o bucata de plastilina, cateva ghinde, niste „avioane”de la artar, vreo 2-3 frunzulite si alte minunatii ce la gasesti toamna sub copaci prin parcuri? Noi ne-am plimbat prin parcuri si gradina botanica si am adunat un cosulet cu darurile toamnei. Haideti sa ne punem imaginatia sa-ti faca de cap si sa mesterim niste insecte cum nu s-au mai vazut! Caci va plac nu-i asa?


Participarea la acest atelier de creativitate se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, pana pe 28 septembrie, in limita locurilor disponibile. Tema atelierului se schimba de la o sambata la alta, printr-un anunt pe site-ul nostru, facebook si newsletter. Parintele va insoti copilul in timpul atelierului si vor lucra impreuna tema data. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:


45 lei participare la sedinta
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu