miercuri, 3 octombrie 2012

Decoratiuni de toamna: vaza pentru frunze

Sambata 6 octombrie, ora 11.30
Atelier de creativitate pentru voinici
Grupa 4-6 ani, cu Vio (Viorica Pintilie)


Uita-te la frunza aceea! E cea mai mare frunza pe care am vazut-o vreodata! Mie imi place cea aurie! Mie imi place cea cu varful rosu! Le iau acasa pe toate! si voua vi se intampla sa ajungeti acasa cu bratul plin de frunze care mai de care mai colorate si frumoase? Atunci haideti sa ne facem impreuna niste vazute speciale pentru frunze! Din ce? Pai, sa luam un borcanel de mancare de bebelusi sau de iaurt, niste plastelina colorata, niste seminte de ce mai gasim prin parc, le lipim cu grija cum ne vine noua si ... gata! Sa inghesuim frunzele

Participarea la acest atelier de creativitate se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, pana pe 5 octombrie, in limita locurilor disponibile. Tema atelierului se schimba de la o sambata la alta, printr-un anunt pe site-ul nostru, facebook si newsletter. Parintele va insoti copilul in timpul atelierului si vor lucra impreuna tema data. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei

35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu