marți, 23 octombrie 2012

Spectacol – atelier de lectura, teatru si muzica cu povesti, pisici si origami in familie

interpretarea Razvan Ropotan si Loredana Mitrut
Duminica 28 octombrie, ora 11.00

Pe covorul fermecat cu povestea am zburat…si top-trop in lumea lui Coada Coada am intrat! Ce s-ar putea întâmpla dacă pisicile și-ar amenaja o locuință cu bucătărie utilată într-o mașină părăsită de și apoi s-ar împrieteni cu un arici pasionat de grădinărit care s-ar duce la cofetăria voastră preferată să mănânce frișcă și prăjituri? Ce le-ar mai trebui urechiuselor noastre sa porneasca in propria aventura alaturi de liota de pisici, soareci si arici si sa aduca ne aduca bucurie, rasete si surprize nebanuite.
Vino duminica, 28 octombrie la ora 11.00 cu parinti & bunici, frati, surori si matusici la noi acasa, in Lumea lui MOMO sa ascultam impreuna Aventurile lui Coada-Coada! Aseaza-te comod pe cea mai colorata pernuta si lasa-te suprins de harul de povestitor al lui Razvan dar si de sunetele ce se nasc sub ochii tai din instrumentele traditionale, pietricelele si clopoteii Loredanei. In asteptarea voastra ne pregatim cu un ceai cald aromat si mere de toamna.
Dupa poveste ne vom aduna la un Atelier de origami in familie unde copii impreuna cu  parintii lor se vor juca si vor crea pisicute si soricei din hartie. Si asta nu e tot: Mihai Ciobanu, autorul Aventurilor lui Coada Coada, impreuna cu familia vor fi oaspetii nostri de onoare..si ne vor da si autografe!
Costuri participare: 20 lei spectacol/persoana, 25 lei atelier de origami/familie (1 copil + 1 adult) .Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113, pana in ziua spectacolului. Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, et. 1, Sector 1, Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu