miercuri, 10 octombrie 2012

Atelier de creativitate pentru cei mai mici dintre mici, (grupa 2-3 ani)

Sambata 13 Octombrie 2012, ora 10.00
Pictam, decupam, lipim..mere ne numim! cu Vio ( Viorica Pintilie), de la 10.00

În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. Noi stim cat de mult va plac merele - sunt frumoase, simpatice, sanatoase si pofticioase - de aceea pe langa cosul cu mere proaspete pe care il gasiti mereu la noi, sambata aceasta ne vom juca cu iar cu degetelele-n culoare, dar vom si decupa, lipi..mere asa cum stim noi mai bine.
Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, in saptamana evenimentului in limita locurilor disponibile. Parintele va insoti copilul in timpul atelierului si vor lucra impreuna tema data. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.
Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu