miercuri, 10 octombrie 2012

Atelier de creativitate pentru voinici (4-6 ani)

Sambata 13 octombrie ora 11.30
Povesti de toamna la noi acasa
cu Vio (Viorica Pintilie)
 
Toamna este precum un artist care isi trimite culorile sa cucereasca natura, ajutat de un pic vant rece, niscaiva ploicica dar si un soare mieros, care nu se indura sa nu ne incalzeasca zambetele. Iar daca te opresti un pic din alergatura zilnica, vei vedea ca este precum o simfonie a schimbarii dar si a continuitatii. Asa ne gandeam si noi, sa continuam seria decoratiunilor de toamna cu o noua poveste dupa cum v-o descriu imaginile alaturate. Caci natura darnica ne ofera din belsug tot ce avem nevoie pentru a ne tranforma casa intr-o sarbatoare, intr-o poveste de toamna: ghinde, castane, crengute cu bobite colorate, de brad,macese uscate sau chiar merisoare, frunze multicolore si bostanei carachiosi..ptiuuu ce ocupati o sa fim in tot acest anotimp roscovan. Va asteptam sambata aceasta sa ne jucam asa cum doar noi stim, ca mai apoi sa ducem acasa cel mai frumos aranjament de toamna!

Participarea al acest atelier  se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, in saptamana premergatoare, in limita locurilor disponibile. Parintele va insoti copilul in timpul atelierului si vor lucra impreuna tema data. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.

Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu