marți, 23 octombrie 2012

Povesti cu dovleci: Masti si felinare de Halloween

Sambata 27 octombrie 2012, ora 11.30
Atelier de creativitate pentru voinici
Cu Vio (Viorica Pintilie), grupa 4-6 ani


  
Cum ar fi sa mergi de Halloween   la gradi cu aceasta masca? Sau sa-ti luminezi camera, petrecerea si poate chiar sa mergi la colindat cu acest felinar?
Halloween, o veche sarbatoare celtica una dintre cele mai vechi din lume a prins " samanta" si in inima copiiilor nostri care se bucura ori de cate ori cand vine vorba de o sarbatoare, caci e prilej de bucurie, veselie, distractie si poate niscaiva daruri. La noi in atelier, ne facem singuri darurile si distractia!


Uite asa  tropa trop va invitam  sambata aceasta sa inlocuim dovleacul scobit (sau napii stravechi) cu un felinar creativ, distractiv si care poate fi pastrat foarte mult timp. In plus reciclam si dam o alta valoare unor obiecte si materiale din jurul nostru.
Participarea al acest atelier se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, in saptamana premergatoare, in limita locurilor disponibile. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Ceai cald si mere din partea casei oferite cu drag din partea casei.
Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta (cash)
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei (cash sau transfer bancar)
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei (cash sau transfer bancar)
Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu