miercuri, 17 octombrie 2012

Decoratiuni de toamna pentru camera ta

Sambata 20 octombrie ora 11.30
Atelier de creativitate pentru voinici (4-6 ani)
cu Vio (Viorica Pintilie)
Toamna este precum un artist care isi trimite culorile sa cucereasca natura, ajutat de un pic vant rece, niscaiva ploicica dar si un soare mieros, care nu se indura sa nu ne incalzeasca zambete. Iar daca te opresti un pic din alergatura zilnica, vei vedea ca este precum o simfonie, a schimbarii dar si a continuitatii. De aceea ne gandeam si noi sa continuam seria decoratiunilor de toamna cu o noua poveste asa cum v-o descriu imaginile alaturate. Vom crea o frunza, un mar..sau chiar o inima pe care sa o atarnam la geam sau chiar de perdea.

Participarea al acest atelier se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, in saptamana premergatoare, in limita locurilor disponibile. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.

Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta (cash)
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei (cash sau transfer bancar)
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei (cash sau transfer bancar)

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu