miercuri, 21 noiembrie 2012

Atelierul de Craciun pentru cei mai voinici dintre mici (4-6 ani)

Sambata 24 noiembrie, ora 11.30
cu Vio (Viorica Pintilie)
Scrisoare (felicitare) pentru Mosu''

Si tot scrisoare pentru Mosu o sa facem..mai elaborata nitelus caci suntem mai maricusi!

Nu stiu ai vostrii cum sunt, dar al meu baiet ma intreaba in fiecare zi cand ii scriem Mosului scrisoarea. E iaca, mi-am zis, stai sa ne pregatim cum se cuvine baieyul mamei, caci Mosul merita un pic de atentie.Iar noi ne propunem mai intai de toate sa ii multumim ca e darnic si e bun, sa ne gandim la ce avem de daruit de Craciun, ca mai apoi sa ii scriem dorintele noastre de pici voinici si poate cine stie prin desaga lui purtata de vremi o gasi si ceva pentru noi.
 
Dar sa ne punem pe treaba: la atelierul de Craciun vom mesteri impreuna o scrisoare-felicitare. Vom taia, decupa, lipi si chiar colora. Si asa vom crea un colaj de toata frumusetea! Ca doar Craciunu-i colea!

Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Durata 60 minute. Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii nu platesc. Ceai cald si mere de toamna oferite cu drag din partea casei. Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu