joi, 1 noiembrie 2012

Cum sa ne invatam copilul sa-si rezolve singur problemele?

Luni 5 noiembrie 2012, orele 19.00-21.00 la Lumea lui MOMO
Atelierul de Parinti - Parents Masterclass cu Urania Cremene
Tehnici si abilitati de ascultare si cum sa ne invatam copilul sa-si rezolve singur problemele

Sa fii parinte este, poate cea mai mare provocare. Pentru că a fi părinte bun nu este un lucru pe care l-ai dobandit in totalitate odata cu venirea lui pe lume a copilului și ai nevoie de sprijin. Iar de cele mai multe ori realizezi in momentele de criza cand iti pierzi si tu si copilul controlul si actionezi intr-un fel care te poate face sa regreti ulterior. Noi credem ca pentru a fi un parinte bun ai nevoie de sprijin pe termen lung, pentru a preveni astfel de situatii dificile, pentru a creste increderea de sine, atat a copilului cat si a voastra, pentru a obtine cooperarea fara constrangeri.
 
La aceasta intalnire ne propunem sa dezbatem si sa invatam cum sa ii dezvoltam copilului nostru abilitatile de ascultare si cum sa-l ajutam sa-si rezolve singur problemele, prin studii de caz si exercitii. Vorbind despre probleme, cele mai frecvente sunt neintelegerile intre frati. Si cum parintii vor ca micutii lor sa se iubeasca si sa fie cei mai buni prieteni, tot ceea ce putem face ca parinti, este sa ii invatam cum sa se inteleaga cu oamenii care sunt diferiti lor, in mod respectuos si cu iubire.
 
Participand la cursul de parenting nr.1 in SUA oferit in Romania doar de Parent's Masterclass by Urania Cremene, ai sansa de a deveni un parinte mai bun pentru copiii tai. Inscrie-te acum la lumealuimomo@gmail.com, detalii la tel: 0723.565113 Participare atelier: 100 lei/persoana (50% reducere pentru sot, sotie, bunica, bona etc)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu