luni, 26 noiembrie 2012

Sunetul muzicii..sau joaca cu instrumentele senzoriale

Marti 27 noiembrie 2012 , ora 18.00
Jocul cu sunetele
Atelier de creativitate muzicala si explorare instrumente muzicale (grupa 4-8 ani)
cu Loredana Mitrut, muzician



Foto: Cristina Ivan
Copilul este fascinat de sunet. Este suficient sa prinda o lingura de lemn si se va repezi la primul scaun sa bata in el. Ii place ritmul pentru ca ii da o dispozitie buna si rezoneaza cu el. Lumea lui MOMO va propune un atelier de creativitate muzicala unde copilul are la dipozitie o gama de instrumente muzicale si un facilitator, Loredana Mitrut.

Ce va propunem?
Sa exploram impreuna cu, copiii tot ceea ce intrumentele muzicale pot oferi, toate modurile în care putem cânta la ele, toate efectele sonore posibile, fara sa ne propunem sa ii invatm pe copii sa cante la un anume instrument. Avem în vedere atât instrumente tradiţionale, în special percuţii (tobe africane, bongo, maracas, rainstick, shaker, bol tibetan, guiro, kalimba, tamburina, clave, clopotei, xilofon, metalofon şi altele), cât şi elemente din natură care pot deveni surse sonore: pietre, scoici, bucăţi de lemn şi multe altele pe care, poate, le vom descoperi împreună. Fiecare copil va putea să exploreze toată gama de instrumente, va descoperi cu care dintre ele rezonează mai mult şi cu care mai puţin, împreună vom crea momente muzicale creative în care fiecare poate fi dirijor, instrumentist sau simplu spectator.

Beneficii copil
O mai buna atentie la sine si la ceilalti, concentrare, rabdare pentru a-i asculta pe ceilalti si a ne astepta randul, creativitate, memorie, imaginatie, capacitate de sinteza.

Cost atelier: 180 de lei/4 sedinte
Reducere 10% pentru clientii MOMO care au deja un abonament sau sunt la finalul unui alt abonament.
Durata sedinta: 60 minute
Inscrieri: lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113 Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr 51, Sector 1 (Zona Cismigiu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu