miercuri, 2 octombrie 2013

Atelier de impletit flori

Sambata 5 octombrie, ora 11.30
Culorile si formele padurii in casa noastra
Cu Oana de la Flowersophy
Pentru copii si parinti laolata fara varsta sau pricepere 


Toamna, frunzele copacilor sunt mai frumoase decat florile. Toamna, florile au culori de frunze si miros de vant, ploaie sau copt. Atunci cand le aducem in casa, ele ne umplu viata de lumina calda ca mierea, ne inmiresmeaza diminetile si ne imbraca in noblete. 

Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul de impletit flori, sambata 5 octombrie, ora 11.30. Va fi o experienta magica!!

Vom aduce impreuna culorile si bogatiile padurii in casa noastra: tartacute, crengute de vita de vie, buchetele de macese, ultimile flori de soare, tufanele, frunze rosii si galbene, castane si ghinde..si tot ce va intalni Oana in plimbarea ei in padure. 

Atelierul de impletit flori este locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.

Detalii organizatorice

Fiecare participant va realiza un aranjament pe care il va lua acasa
Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic). 
10% reducere pentru frati! 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmai.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! 
Detalii la telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu