marți, 29 octombrie 2013

Ziua Copacilor - Ateliere de creativitate, arts& crafts, pictura si colaj, pentru copii de la 2 la 10 ani


Va invitam sa fim impreuna, Sambata 2 noiembrie 2013,  in ziua in care am ales sa sarbatorim copacii, aceste minuni pe care ni le-a daruit Natura cu smerenie, minuni aducatoare de viata si bucurie pentru toate vietuitoarele pamantului. 

Toamna, copacii isi dezbraca hainele purtate inca din primavara..candva verzi, acum colorate doar in nuante de foc, soare si pamant. Unele frunze sunt luate pe sus de vant si asezate pe pamant, iar unele doar se desprind plutind usor prin aer.

Copacii raman goi, tristi si zbriguliti, pana cand iarna isi asaza pe crengile lor, paturici pufoase de nea, care le vor tine de cald mugurasilor bagati la somn.

Doar impreuna cu voi, stim ca vom putea sa redam copacilor hainute noi, colorate, vesele si ii putem ajuta sa-si indeplineasca visele si dorintele, alaturi de ale noastre.

Astfel am pregatit pentru voi 2 ateliere, de la 11.00 (pentru copiii de 2-3 ani) si de la 11.30 (pentru 4-10 ani). Mai multe detalii puteti citi mai jos:


Copacul Vietii - Atelier de creativitate si joaca pentru copii de 2-3 ani
Sambata 2 noiembrie ora 11.00
cu Andreea Stefan, psiholog, mama a 3 copii si cu pofta mare de joaca

Valorile se sadesc si cresc intotdeauna in familie: felul in care reusim sa ne sprijinim pe copiii, sa prinda radacini solide pentru aripile ce le vor creste mai tarziu, increderea in fortele proprii. Sa stim sa fim alaturi de copiii nostri, devine un mod de viata, e ca si cum devenim si noi copii si invatam despre bucuriile simple ale vietii.

Cate lucruri nu se ascund oare intr-o pata de culoare, sau un varf de creion bine ascutit?

Ca in fiecare sambata va invitam alaturi de copiii,  sa realizati impreuna Copacul Vietii - pictura prin amprenta, colorat, mult colorat, colaj si mult drag de a face lucruri impreuna, pentru ca in Lumea lui MOMO totul este posibil. 

Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 

Detalii organizatorice pentru atelierele din weekend 
Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati) 

Parintii sunt invitati sa participe intotdeauna alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113 Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, cod interfon 4321#



Copacul dorintelor (Wishing Tree)
Atelier de creativitate si impletit flori pentru copii de la 4 la 10 ani
Sambata 2 noiembrie, ora 11.30
cu Oana de la Flowersophy


Haideti alaturi de noi, sa redam copacilor tristi si goi, hainutele calde si vesele de peste an. Va asteptam sa cream un aranjament de toamna cu totul special in care vom folosi ramurele, muschi de pamant, flori naturale..iar la final sa agatam in el dorintele noastre. 

Vom avea inimioare colorate, cate o dorinta pentru fiecare culoare. Astfel sambata noastra in familia de prieteni MOMO va fi si mai apropiata, si va bucura intreaga familie.


Detalii organizatorice pentru atelierele din weekend 
Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati) 

Parintii sunt invitati sa participe intotdeauna alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113  Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, cod interfon 4321#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu