marți, 1 octombrie 2013


Cu rucsacul in spate
Curs de geografie, cultura si civilizatie 
Marti 8 octombrie 2013, ora 18.30
Cu Andreea Stefan 


Cum ar fi daca am invata geografia asa... in joaca? 
Am stabili un punct pe harta unde am vrea sa ajungem, ne-am incarca rucsacul, am alege cel mai potrivit mijloc de transport si am porni la drum. Ajunsi la destinatie, vom afla despre obiceiurile locului, ce limba vorbesc, de unde se trag, cum locuiesc, ce preocupari au, cum danseaza, ce muzica asculta sau ce mananca gazdele noastre. 

Dupa ce le-am experimentat pe toate, „vom lua un obiect ca amintire” si apoi ne vom indrepta spre casa. Ca sa nu ne pierdem, ne-am gandit sa incepem din Europa, sa continuam cu Africa pana ajungem in Australia si Insulele Cook. Destinatia se va schimba in fiecare saptamana iar calatorii sunt asteptati in fiecare miercuri de la 18 la 19.30 


Cum lucram? 
Avem 6 destinatii, cate una pentru fiecare intalnire. Vom lucra cu harti si imagini, jocuri interactive, cu povesti si legende, vom asculta cantece si invata o reteta culinara, vom citi si imagina. Si vom incheia cu o activitate practica in care ne vom confectiona un suvenir de luat acasa. 

Ce dezvoltam si obtinem?

  • ne apropiem mai usor de scoala si procesul de invatare 
  • starnim interesul pentru cunoastere, si descoperim pasiuni
  • trezim curiozitatea fata de „dar la ei cum este?” 
  • relationam, ne facem noi prieteni

Cum ne organizam? 


  • Ne solicitati mai intai inscrierea accesand adresa de email: lumealuimomo@gmail.com 
  • Ne strangem un grup de maxim 7 copii, in atelier la MOMO, in fiecare zi de miercuri la ora 18.30
  • Numar de sedinte pe curs: 6
  • Durata sedinta : 60 minute
  • la final fiecare copil primeste un album cu fotografii si toate materialele realizate in timpul cursului


Informatii utile si Modalitatea de plata: 

Costul atelierului incluzand toate materialele necesare, ceai si fructe pentru fiecare participant este de 270 lei. 10% reducere pentru frati si surori la prima participare.

Toti cei care au participat la cel putin un curs primesc 5% reducere din costul cursului.

Toti cei care au participat la cel putin doua cursuri primesc reducere de 10% din costul cursului, pe o perioada nedeterminata.


Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com si achitarea integrala sau a unui avans de  50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa. 

Fiecare sedinta va avea o durata de maxim 60 minute. Pentru inceperea cursului este necesar sa existe un numar minim de 5 participanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales:  In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus.

Datele personale (e-mail si telefon) sint folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113, 0734.397.375 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu