marți, 21 ianuarie 2014

sa o cunoastem pe Cristina...

Cristina Timofte
Sociolog


Cristina ne-a aparut intr-o dimineata colorata de toamna..ne-am asezat la un ceai pe covorul fermecat, si am inceput sa povestim. Am zabovit mult pe cateva dintre pasiunile ei: plimbarile la munte, traseele montane, mersul pe bicicleta - pentru ca spune ea, este preocupata de o calitate a vietii mai buna a oamenilor. 

"Cred ca noi suntem principalii raspunzatori de aceasta calitate, asa ca este important cum ne formam ca adulti, poate de aici interesul meu de a participa la formarea copiilor. Pe langa faptul ca imi plac foarte mult copiii, cred ca este important sa pastram acea stare in noi de copil, curiozitatea pentru tot ce ne inconjoara, jocul, sinceritatea."

Cristina a terminat facultatea de sociologie si de curand o teza de doctorat pe tema calitatii vietii oamenilor.  Asa ca nu intamplator, dupa 4 ani de cercetare a ajuns sa lucreze cu copiii. Este fost educator Waldorf si trainer Fast Track Kids, a lucrat in centre specializate cu copii cu autism si s-a specializat pe dezvoltarea abilitatior copiilor. Astfel, iar zi de zi are ocazia sa  exerseze, sa experimenteze imaginatia, creativitatea si jocul alaturi de copii, invatand de la ei sa redescopere lumea prin ochii lor.

la Lumea lui MOMO, Cristina se ocupa momentan de grupele de copii de 2-3 ani din timpul saptamanii, de atelierele de creativitate din weekend..dar si de dezvoltare personala si invatare prin joaca pentru copii de la 4 ani in sus, cum ar fi Atelierul de descoperit lumea prin geografie.

Bun venit la joaca noastra Cristina si ne bucuram sa fim impreuna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu