marți, 18 noiembrie 2014

Atelier de creativitate si joaca pentru copii (2-3 ani) si parinti

Sambata 22 noiembrie, ora 11.00
Mesterim cea mai originala vaza de flori pentru crengi, frunze uscate sau chiar lumanari
cu Andreea Stefan grupa de varsta (2-3 ani) 


In Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 

Sambata aceasta ne vom juca intr-un fel special: intai si intai aduce vine fiecare cu cate  borcan de sticla fara eticheta. Gol. Uscat si spalat. Mai apoi - de la MOMO citire, cu plastilina colorata, modelanta si frumos parfumata invartim serpisori multicolori..si cu sticla ii unim. Aducem si niste nasturasi si cu ce mai avem noi prin atelier - scoici, paiete, pietricele, boabe de fasole sau porumb Lacuim bine sa nu ramanem fara frumusata de vaza si asteptam cu nerabdare sa punem in apa primul buchet pentru mama sau bunica...sau cine vrem noi. 

Durata sedinta 60 de minute. Pret 50 lei ((parintele are gratuitate)  Toate obiectele lucrate in timpul atelierului se iau acasa. Inscrierile se fac doar  la lumealuimomo@gmail.com,  detalii la 0723.565.113

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu