miercuri, 12 noiembrie 2014

Spectacol de teatru pentru copii: Aventurile lui Hermann

Duminica 16 noiembrie 2014, ora 12.00
Spectacol de teatru pentru copii: Aventurile lui Hermann
recomandat copiilor de la 5 ani+


dupa romanul lui Michael Ende  „Lungul drum catre Santa Cruz”, 

cu Antoaneta  Zaharia (actrita a Teatrului Odeon) si Clara Flores (actrita a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti)
adaptare si regie Antoaneta Zaharia 

productie Lumea lui MOMO 


un spectacol despre călătoria extraordinară a unui erou curajos ce trebuia să ducă un mesaj secret.  O călătorie pe care fiecare dintre noi a făcut-o cel puţin o dată în viaţă. Cu adevărat sau doar în imaginaţie. 

O călătorie de care copiii noştri au deseori nevoie. Cum au nevoie şi de noi să le fim alături, să-i înţelegem şi să-i iubim. Şi mai ales să nu uităm să le-o spunem şi să le-o arătăm, căci altfel vor dori să plece cât mai des spre Santa Cruz.


Intr-o zi mohorata de luni, Hermann o porneste catre scoala. Si cand te gandesti ca ar fi atatea feluri in care si-ar putea petrece frumosii si pretiosii ani ai copilariei, in loc sa-si piarda vremea cu atata invatatura! Si, la urma urmelor, ce rost ar mai avea sa ramana acasa ori sa se mai duca la scoala, doua locuri unde nimeni nu pare sa se sinchiseasca si sa aiba nevoie de el, unde nimeni nu se arata destul de intelept in a-i pretui talentele cu totul si cu totul deosebite. 

Va invitam copii, parinti, bunci si matusici, sa traim, pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara... sa descoperim ploaia, focul si comorile ascunse, sa ne ferim de monstrii rasariti din pamant, sa ne luptam cu un sarpe mare la circ si multe altele... Haideti sa aflam de ce apa sta in nori si de ce curge in jos, si de ce cadem daca sarim de pe un bloc, si de ce putem vedea cum pamantul se crapa ca o coaja de pepene sub picioarele noastre chiar daca in realitate nu se intampla nimic... 

La spectacol se va rade mult, vom canta impreuna ..si sa nu va mire mire daca copiii vostri va vor trage de mana sa le cumparati carti si sa le cititi inainte de culcare... sau chiar sa inceapa sa le citeasca ei... 

Bilet intrare: 25 lei/persoană, cel de-ai doilea parinte are gratuitate.  
Copiii pana in 3 ani, tinuti in brate de parinti nu platesc bilet. 
Gratuitatile nu se cumuleaza si se acorda o singura data.

Biletele s-au pus in vanzare la casieria Lumea lui MOMO, in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas) sau www.iabilet.ro . Detalii la telefon: 0723.565.113. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu