miercuri, 26 noiembrie 2014

Cum sa ne mesterm propriul calendar de Craciun - Calendarul Bucuriei ?

Sambata 29 noiembrie, ora 11.00
Atelier de Arts & Crafts prin joaca pentru copii si parinti
recomandat copiilor de 2-3 ani
cu Andreea Stefan


Mai e putin, putintel pana cand incepem numaratoarea zilelor ramase pana la Craciun: acus vine 1 decembrie si nu i-am gatat scrisoarea Mosului, se inghesuie colo sa si 6 decembrie cu Mos Nicolae umbland prin ghetute, nici nu ne-am frecat bine la ochi ca acum se face 15, iar pana sa ne spalam pe fata,  ne trezim in Noaptea de Ajun.

Si o sa va intrebati de unde atata rabdare pana pe 25 decembrie? Dar daca am transforma asteptarea si nerabdarea intr-o calatorie placuta si plina de surprize, unde in fiecare zi daruim si primim, dar mai ales contribuim la pregatirile de Craciun.

Asa ca dragi mamici sau tatici, luati-va copilasii de mana si veniti cu totii la atelierul nostru de sambata. Asa cum v-am obisnuit vom incepe printr-o joaca libera, continuam cu o poveste spusa pe soptite, ca mai apoi sa ne confectionam propriul calendar de Craciun,  Calendarul bucuriei .

Avem doar 8 locuri disponibile asa ca rezervati-va loc la lumealuimomo@gmail.com. Taxa de participare este 50 lei/copil si nu se percepe nimic suplimentar pentru parinte. Avem ceai cald din fructe de padure, dar mai ales un prieten de joaca cald si jucaus, pe Andreea Stefan. 

Acesta e numarul nostru de telefon, unde raspunde Mira, sa ne sunati daca aveti ceva sa ne spuneti sau sa ne intrebati: 0723.565.113

Atelierul se intampla, ca de obicei, in casuta noastra din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, et 1, Sector 1 Bucuresti. interfon 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu