sâmbătă, 5 decembrie 2015

Atelierele Crăciunului - Globuri din lana toarsa, ca pe vremea strabunicilorAtelier de Crăciun pentru copii de la 4 la 10 ani , cu Oana Bernecher

Sambata 12 decembrie, ora 11.00
Lumea lui MOMO

Voi stiați ca împodobirea Bradului este cel mai indrăgit si mai vechi obicei de Crăciun? Pentru că adună toată iubirea familiei în juru-i, toată bucuria si magia dăruirii.  După ce ani la răndul, oamenii și-au impodobit brazii de Crăciun cu mere, nuci, turta dulce, crenguțe de măceșe..au urmat globurile din sticlă strălucitoare, dar si lumănarile agățate printre crengi.

La țară, mai ales in zonele de munte, locul unde tradiția a ramas o poveste spusă mai departe, femeile obișnuiau să se străngă la sezători, unde din lană toarsă, fițuiau, postăveau, impleteau globulețe de atarnat in bradul din fața casei.

Sămbata 12 decembrie, de la ora 11.00, vă invităm la o șezătoare de colinde si meșterit globuri fermecate. Textura fina si moale a lanii, o vom purta in măinile noastre, si vom rotunji fiecare mingiută a dorințelor. O vom colora după pofta inimii si vom invăta de la Oana cu se fac desenele cu lănă.

Fiecare va pleca acasa cu o experiența altfel, dar mai ales cu un glob cu totul deosebit.

Avem 10 locuri disponibile si ne bucuram daca parintii isi vor dori sa ni se alature, spre bucuria tuturor. Costul atelierului este de 50 lei si este valabil doar pentru copii.  

Inscrierea se face doar pe email: lumealuimomo@gmail.com, si va raspundem cu drag intrebarilor voastre la 0723.565.113.

Ne vedem sambata dimineata, pe str Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Et 1, interfon 4321#.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu