luni, 14 decembrie 2015

În ajun de Crăciun facem un cozonac bun - atelier de gătit cozonaci fără zahar

Atelier de gatit pentru copii si parinti
pentru copii intre 3-12 ani
Sămbătă 19 decembrie, 2015, ora 11.00

Unii dintre noi mai purtăm și peste ani, mirosul de cozonac din ajun de Crăciun, care umplea toata scara blocului, in timp ce ne întorceam seara de la joacă. Și numai noi știm, cum ne furișam in bucătarie să furam un colț cald și rumenit, fară sa fim prinși de mama sau bunica.

Si nu ne intrebați ce punea bunica in el, de iesea mereu pufos și aromat?!!. Eeei anii au trecut, si noi ne-am facut mari odata cu ei, bunica nu mai este, iar mama face acum cozonaci pentru nepoții ei pe care îi asteapta an de an.

Cum ar fi sa învățam, și noi mamele, să facem cozonaci pentru copiii noștri? Ba mai mult, să ii luam cu noi in bucătarie sa ne ajute, să intinda aluatul, să umple foile si să îi impleteasca?

Și cum ar mai fi, daca am înlocui ingredientele vechi cu unele sanatoase, gen făină integrală și zahar din flori de cocos, obținut din nectarul dulce al florilor de palmier de cocos? Iar vanilia să fie baton de vanilie si nu esența la borcan?

Si o să va intrebați ce facem in timp ce cozonacii se rumenesc la cuptor si ne bucură toate simțurile? Ne jucăm!! Cu felii de portocale si batoane de scortisoara, mesterim la aranjamente de brad, caci uite acuș e Crăciunul!!!

Toate acestea se intamplă in bucătăria lui MOMO, acolo unde pasiunile se intalnesc cu iubirea pentru oameni si pofta de joaca!

Avem locuri limitate, de aceea vă invităm să vă inscrieți din vreme la lumealuimomo@gmail.com, tel 0723565113.
Cost de participare, 60 lei/ copil+parinte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu