marți, 8 decembrie 2015

Atelierele Craciunului - Globuri din fetru si povestea bradului de Craciun, pentru copii de 2-3 ani

Atelier de creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii de 2-3 ani
cu Andreea Stefan
Sambata 12 decembrie 2015, ora 10.00 si 11.30


Fetrul este o lînă moale postavită, foarte placută la atingere care poate fi decupată si cusută in multe feluri. Poți confecționa jucării și accesorii, iar in perioada sarbătorilor decorațiunile pentru brad sau casă, sunt o minunație.

Așa ca sămbătă dimineață, vă invităm să ne jucăm impreuna cu fetrul. Vom decupa si decora globuri, pe care apoi o sa le "prindem" intr-un alt brad de fetru. Poate vă imbogațim ideile pentru Crăciunul de anul acesta. 

Vom asculta povestea bradului de Craciun si vom incheia cu o joaca senzorială in lada cu minuni pe care o pregătim in fiecare weekend pentru voi.

Andreea vă va insoti in aceasta calatorie-joaca si mai știm că a pregătit si un colind pe care să-l cante impreună cu voi.De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări
Cum vă inscrieți la atelier?
Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la lumealuimomo@gmail.com. Atelierul costă 50 lei, iar părintele însoţitor nu plăteşte. 

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare. 

PS. Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu