miercuri, 23 noiembrie 2011

Ce facem uichendul acesta?


ATELIERELE FAMILIEI
NOI, DOI,TREI, PATRU…
…DE MANA 
Sezatoare cu poveste cu Oana, Doina, Radu si Loredana


Sambata 26 noiembrie ora 17.00
Sambata ne adunam cu mic cu mare la sezatoare!! Intr-un aer de poveste, langa un ceai cald, insiram margele si povesti, impletim si coasem flori pentru par … infrumusetam lucruri vechi si uitate sau facem lucruri noi daruri pentru noi sau cei dragi!

Te invitam  in casa noastra, a Lumii lui MOMO sa ne bucuram de o zi vesela in familie la:
A venit frigul , papusile au nevoie de hainute si plapumioare …masinile de huse, iar piratii de cojoace.
Coasem marionete din panza pentru teatrul din sufragerie , inventam costumase pentru serbarea de sfarsit de an ori carnaval .
Decupam din panza casute , animale , fructe sau flori le lipim si facem colaje numai bune de inramat. Si ca sa impletim placutul cu utilul decoram sacosa de cumparaturi, husa pentru telefon ,saculeti de depozitare sau perinite.
Aduceti de acasa o rochita, o fusta, o pereche de blugi sau...manusile tricótate de anul trecut. Le vom inveseli cu broderii, aplicatii colorate, peticele cu zambet sau paiete cusute. Pictam rame de lemn, lipim scoici cu gandul la vara sau doar coloram sticlute si borcanase goale uitate prin camara.Daa, stim ca doua-trei ore sunt prea putine dar ideile incepute la noi pot fi continuate acasa sau ...la urmatoarea sezatoare.
Dupa sezatoare, pe cand ceasul arata deja ora 18.30, incalecam pe Covorul Fermecat al Povestilor si pornim din nou intr-o maaare aventura..vom citi Muzicantii din Bremen, de Fratii Grimm
Mere, ceai de fructe si covrigi din partea casei!
Costuri sezatoare: 50/lei de familie (3 persoane),
pentru fiecare persoana in plus se adauga 10 lei(copil/adult)
Costuri poveste: 25 lei/copil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu